[Adana - MT]

Benden de Gunaydin herkese.
Siteyi takip etmemenin zararlari!!!
Geziyi kacirdim :: (

Yusuf abim, başın sağolsun... Allah kalanlara uzun ömür versin...

Arkadaşlar çok yazıyorsunuz takip edemiyorum... Daldan dala muhabbet olunca araya giremiyorum. Bir afrika okudum ama, olayı anlayacak kadar geri dönüp okuyamadım.
Afrikaya gezi mi yapıyoruz, en başta beni yazın... Biliyorsunuz kaçırmam böyle gezileri, bu pazar çıksak 2 aya kadar orada olurum. siz de ona göre gelirsiniz.. :queen: :queen:

Herkese hayırlı geceler.... bu yazımı sabah okumuş olanlar olmuş olur isede o zamanda herkese günaydınlar.., çünkü saat maalum... :)

Yusuf Abicim, yeni haberim oldu, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabırlar versin diyorum, mekanı cennet olsun inşallah... :pale:

Bahadır kardeşcimmm, baaak, niyeysede lafa geldimide diyonki '' yav kırk yılın başında kask takmıyoruk hepte o zamanmı yakalıyorsunuzzz, '' diyosun...
bende hayretlerimden ötürü diyorum ki, '' sizin orda kırk yıllar kaç günde bir geliyor bahadırrr'' diyorum :mrgreen:

Herkese hayırlı geceler.... bu yazımı sabah okumuş olanlar olmuş olur isede o zamanda herkese günaydınlar.., çünkü saat maalum... :)

Yusuf Abicim, yeni haberim oldu, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabırlar versin diyorum, mekanı cennet olsun inşallah... :pale:

Bahadır kardeşcimmm, baaak, niyeysede lafa geldimide diyonki '' yav kırk yılın başında kask takmıyoruk hepte o zamanmı yakalıyorsunuzzz, '' diyosun...
bende hayretlerimden ötürü diyorum ki, '' sizin orda kırk yıllar kaç günde bir geliyor bahadırrr'' diyorum :mrgreen:
Sağolasın Emre göremez olduk seni de toplantılarda . İyisindir inşallah

Teşekkür ederim Ahmetcim yaa, inan hep geleyim diyorum geleyim diyorum bişeler oluyor gelemiyorum...
bak gör bak yarında geleyim diyecem bakim gelebilecem mi :)
buaralar niyeyse evin ve ofisin internetinde sorunlarda olunca buralarda da görünemez oluyoruz, bazende net varsada görünemiyorum oda ayrı tabi...

ya buarada bakıyorumda motoru yenilemişmisin ne , bak öyleyse hayırlı olsun diyelimde tatlı isteyecek yüzümüz olsun :p
umarım sende herşey yolundadır...

günaydın Adana MT,herkese hayırlı günler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------

Merhaba,
Adana içinde motordan iyi anlayan bir usta tavsiye edebilir misiniz?

dostum yüzüncü yılın orda Yıldırım Usta var...05352115240 numarası...bir ara konuş istersen işinde iyidir.

Günaydın diyemiyeceğime göre... Huzurlu günler diliyorum tüm arkadaşlarıma...:rendeer:

Bugün geç kaldım. Tünaydın herkese. Akşama görüşmek üzere. Sanırım baklava yediriyorum akşam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar