motordaki bir hortum çıkmış ama ne oldugunu anlayamadım

basşlık acık benzın oldugunu dusunuyorum ama motor calısıyor ,
motor bahce hortumu genıslıgınde gırısını bulamadım motorda takılı bır ucu
en kısa zamanda fotosunuda atıcam.

tahliye olarakta dusundum fakat baglanacak bıyer bulamadım bı ucu motordan tam ustunde baglı ama dıger ucu nere gıdıyo orası sıkıntı ayrı motoru salladıgımda benzın zamlıyo altında ama motorun ustunden onun onla ılıskısı oldugunu sanmıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

şöyle bişey ama bahce hortumu genıslıgınde http://www.caparmakina.com/index.php?route=product/product&product_id=204

Motordaki yağ buharını dışarı atan hortumdur o,büyük olasılık hava filtresine bir yerden bağlanıyordur

sd5b7.jpg
oklarla gosterdım cıkıs yerını baska motor resmı uzerınde su lınkten remı buyuk gorebılırsınız http://k1309.hizliresim.com/1f/6/sd5b7.jpg

eyw cok yardımcı oldunuz galıba o kutu yok fiyatı nedır onun , bide o olmadan sıkıntı cıkarırmı

Fotodaki motor sizinse QM250 yazan kapağın altında hava filtresinin kutusu olmalı,bir inceleyin,bu kutuya dışarıdan takılacak bir hortum bağlantısı varmı?

actım orayı ama goremedım yarın gıne sokucem bulamassam fotusunu cekıp yollucam ama yoktu sanırsam

hava filtresinin kutusu orijinalse takılacak yeri vardır. yoksa hava filtresinin önüne bir yere sabitlersin. olması şart değil olmasada olur. benim motorda ucunu zincirin dibine gelecek şekilde getirdim. yüksek devirlerde kaçan yağı ( çok az ama ) zincir yağlamada kullanmış oluyorum. bir nevi otomatik yağlama. uzun yolda çok işe yarıyor.

Muayenede motorun yürür aksamına bakılır,trafikte seyrederken gerekli olan herşeyi çalışır vaziyettemi ona bakılır,
Motordaki hortum,motorunda bulunan yağ onları enterese etmez
Çıkan hortum hidrolik yağı hortumu ve frenlerin tutmasına engelse bu onları ilgilendirir işte

Motor hakkında bilginiz hiç olmadığını zannediyorum,hava filtresinin kutusu kaybelebilecek küçüklükte birşey değildir,büyüktür
Siz bu motoru yeni aldınız sanırım,yoksa motoru yıkarken bile o hortumun nereye takılı olduğunu görmeniz lazımdı

Hortumun içine parmağınızı sokup bir bakın,yağ kalıntısı varmı

RAMZEY QM250 kullananlar? Bendeki motorun yakıt sorunu ile ilgili görüşmek istiyorum. Fazla yakıyor. karbüratörden hava filitresina doğru yakıt üflüyor püskürtüyor.yakıt atıyor. ince ayar yaptım ama halaa yakıt taşırıyor. bilgisi tecrübesi olan varmı? KARBÜRATÖRE hassas ŞAMANDIRA AYARI YAPTIM. HAVA AYARI YAPTIM. SENKRON AYARI YAPTIM. bıjiler yeni. hava filitresi yeni. motor 3000km. de. halaaa yakıtı gazlayınca hava filitresine doğru üflüyor püskürtüyor.
Acaba SÜBAP ayarından olabilir mi? çok yakıyor. 30 tl lik (6 lt) ile 60-70 km yol gidiyoruz.
motorla gezinti yapınca makinanın üstüne hava filitresi bağlantı yerinden benzin akıttığını görüyorum. ayrıca motor 80km yi geçmiyor. hızlanamıyor. hızlanması ağır ağır oluyor. bilgisi olan varmı.

yağ havalandırma borusu koltuk altında anahtarı soktuğun kırmızı parça altında hava filtresi var
oraya bağlanıyor alt tarafından öne doğru içinden sıcak hava ve yap buharı geçer
hava filtresi de aynı zamanda takılı olmayan hortum sebebiyle fazla hava alır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar