Mondial Snapyy Çöp mü gerçekten ? İşçiliği iyi diyolardı
İnnova en iyisidir, kullandım ybr le kafa kafaya gidiyor .Hatta düzlüklerde çok ufak ufak öne geçiyor.Kalite zaten belli...
Yıllarca innova kullandım motorum sıfır ayarındaydı. Bursadan kuşadasına gittim iki kere sıcak hava yüzünden boğuldu. Dönüşte lastik patladı. Malum iç lastikli tel jantlı 80 lerin teknolojisini taşıyan bir motor. Zamanının iyisi ama 2013 yılındayız. Artık innova hikayedir.
Bu yıl modenas gt 135 aldım aynı yola gittim ve hemen hemen motoru hiç dinlendirmedim ne boğulma ne birşey. Kesinlikle hondadan iyi motor. Çünki motoru orjinal japon kawasakidir. Hondanın Türkiyedeki motorları tamamen çin malı. Modenas parasını hak ediyor. Kendisini belli ediyor. Çelik jantlı lastikleri tubeles yaptır bak işine. Dünyada cub üzerine bir tane rakibi var yamaha 135 lik cub... Türkiyeye gelse 8000 den filan satarlar hemen hemen aynı motordur ve dünya sitelerinde kıyaslanırlar birbirleri ile. Yani modenasın fiyatı ucuz bile...
Bir de çok saçma yorumlar yazanlar var 2. eli satılmaz filan diye. Hadi bul bakalım 2. elini o kadar çok arayan var ki bulunmuyor. Sadece Türkiyede değil dünyada 2. eli zor bulunan bir motordur modenas. Çünkü alan satmaz. Bilip bilmeden yorum yapıp komik duruma düşmeyin. Modenas % 85 orjinal japon parçalarıyla yapılır. Sizin hondalar tamamen çin işi artık...
Mondial Snapyy Çöp mü gerçekten ? İşçiliği iyi diyolardı
Sayın Memolale konunuzu gereksiz yere çoluk çocuğu muhattab alarak işgal ettiğim için kusuruma bakmayın,
mondialde iyi motordur abim senelerce kullandı ve kullanıyor
Satılık Temiz Honda Innova Var Almak İstersen Ö.M. At.
Yahu çocuk çocuk tartışıyorsun. İnnovayı bana da anlatıyorsun ya pes yani.:queen: Bir depoyla 212 km yapmış! Uzun yolda 50 ile gitmişsindir. Modenas aynı şartlarla iki katı gider mi diyeyim ben de çocuk gibi...:queen: Daha da tartışmanın anlamı yok bu bir yarışma konusu da değil. İnnova nerede şimdi? Üretmiyor bile. Üretimi sona erdirilmiş bir motor. Bu ne demek? Geçmişte kalmış demek. Kampana frenli kara karbüratörlü 80 lerin teknolojisi işte yalan mı? Neyse gerek yok beni anlamıyorsan tartışmaya.
Diğer arkadaşta "lastiğim patlamıyor!" demiş... İnşaallahta patlamaz arkadaşım. Ama bir de başladı mı ayda bir de patlayabiliyor şansa kalmış. Konu bu değil. İç lastiğin çilesini biraz çeken beni anlar...
Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim, sen de olmasan...)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Kardeşim istemiyoorummm, ilan yeri deyil burası istersen bi konu başlığını oku..
İnnova en iyisidir, kullandım ybr le kafa kafaya gidiyor .Hatta düzlüklerde çok ufak ufak öne geçiyor.Kalite zaten belli...