Aprilia Sporcity- Peugeot geopolis-honda ps 150i- X max250- runner wxr200-beverly250

MERHABALAR MOTOR ALMAK İSTİYORUM LİMİTİM 5000 TL.
Aprilia Sporcity -
Peugeot geopolis -
honda ps 150i-
Yamaha Xmax250
Gilera runner wxr200-
piaggio beverly 250
İKİNCİ EL OLARAK SU SOĞUTMALI ENJEKSİYONLU SCOOTER ARIYORDUM. BUNLARI BULDUM ACABA HANGİSİNİ ALSAM DAHA AZ SORUN YAŞARIM YAKIT OLARAK TA 100KM DE EN FAZLA 4 LİTRE YAKAN BİR MOTOR ARIYORUM.ÇOK KARARSIZ KALDIM.kredi ile alacağım oyüzden kronik sorunu olmayan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

birde malaguti phantom max 125 cc var?

ben alacak olsam sadece xmax alırım..
gerisi ilgilendirmez beni

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
peugeot geopolisde de piaggio 250cc quassar motorun olduğunu düşünerek hepsini kullandım sayılır.

içlerinde en az yakan, en çok kaçan, en seri, en sağlam, en uzun ömürlü, bakımları 6000km de bir, parça ve servis sıkıntısı olmayan, değişik ve sport olan sadece aprilia sportcitydir

ben dahil alıp memnun olmayan görmedim.

diğerleride kötü değil hepsinin yeri ayrı ama honda psi150 farklı bir kategoriye giriyor kardeşim. aynı sınıfta değil.

wxr200 runner çok hafif ve çok seridir. performans olarak hafif olduğu için hemen hemen sportcity ile aynıdır ama sportcity aynı yolda aynı hızda 100kmde 3lt yakarken, runner en az 4 litre yakar. karbüratörlü ve devirli olması dez avantajı ama kendine has bir tarzı ve sürüşü vardır. ona binen o benzini göze alarak biner zaten.

sportcity düşünürsen benimle iletişime geç detaylı bilgi verebilirim.

teşekkürler.hepside çok güzel motorlar ama işte bişey çıkıyor keşke şu şöyle olsaydı diye.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
teşekkürler.hepside çok güzel motorlar ama işte bişey çıkıyor keşke şu şöyle olsaydı diye.

kullanmadığım test etmediğim scooterin arkasından sallamam.

tabi karar senin ben kendi geçtiğim doğru yolu gösteririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar