Yavaş gel ^^ŞAMPİYON^^........bahsettiğin motor vespa- scooter' ı icat eden markadır....1952'i modeli faal olarak hala kullanılıyor..........:wiinkk: kaldı ki %100 İtalyan üretimi ikisi de( kalite ve işçilik açısından muazzam)'lar.:santa:
yahu bugun caddebostanda gordum bir tane. yanina gittim bi tur attim etrafinda ama gts 250 oldugunu anca yazisini okuyunca farkettim cunku 125 lik scooter gibi duruyo
hem arkadas iki kisilik demis o bakimdan da cok rahat olmaz bu motor. yine bugun ayni yerde migrosun onune beklerken gts 250i evo geldi. arkadaki artci bayan halinden okadar memnun duruyodu ki, yayilmis genis genis
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
xcity daha once dikkatimi cekmemisti cunku cok fazla goremiyorum genelde xmax250 var etrafta ama hosuma gitti. tekerlekler buyuk hosta duruyor. kismet olursa seneye benim 600lugun yanina sehir ici artci ile gezmelik bir maxi scooter dusunuyorum ama vespalarin aksine en azindan bagaj kismina full face bir kask yerlestirebilmek istiyorum :cherry: xmax 250 ile xcity 250 harika adaylar. xmax yanilmiyorsam bagaj kismina ikitane kaski ayni anda alabiliyor yani hatri sayilir bir bagaj hacmi var.ne gerek var bu kadar pahalı motorlara
vespa cok kaliteli olabilir ama bence cirkin bi motor
kymcoda uzun yol yapmayacaksan gerek yok
büyük jant önemliyse al bi yamaha xcity 250 miss gibi yıllarca bin