- Konu Yazar
Sinoptan Ankaraya gitmek için yola çıktım. Tosya yolu üzerinden giderken Kargı(Çorum) Sinop Yol ayrımı - 4 şeritli kocaman yol- ben orta şeritten giderken , en sağ şeritte 4lüleri yakmış bulunan araç paralel olarak kargı yoluna girmek için en sol şerite doğru hareket ediyor. ve orta noktada kesişiyoruz ve aracın sol arka kapsından çarpıyorum. Sol Omuz köprü kemiğim kırıldı.Yarın ameliyata giriyorum. aDAMDAN ŞİKAYETCI OLDUM. ifadeler verildi. Emniyette bana söylenen ise pazartesi yada salı günü evrakların savcılıktan alınacağı yönünde bilgi. Kaza Raporu tutanağına kadar oradan bilgi alacağımı söylediler ve hakim karar verecek dediler bu işten bi iş anlamadım?
motoru ise Ankara Bora Hondaya Pazartesi gunu bi kamyon vasıtası ıle götürecekler. SServis kaza raporu alkol raporunun orjinalini istiyor. bunları savcılıktan almak bı dert.
KAZA RAPOR TUTANAKTA SUCU KIME VERDILER BELLİ DEĞİL. PAZARTESİ SALI DIYOLAR savcılıktan alacaksınız dosyayı. motorun ve benım tamir masraflarımın ödenmesi için karsının suclu bulunması lazım kı bu durumda sizce ne olur ? özel hastane çalışan personeliyim. özel hastanede ameliyatımı oluyorum.
motoru ise Ankara Bora Hondaya Pazartesi gunu bi kamyon vasıtası ıle götürecekler. SServis kaza raporu alkol raporunun orjinalini istiyor. bunları savcılıktan almak bı dert.
KAZA RAPOR TUTANAKTA SUCU KIME VERDILER BELLİ DEĞİL. PAZARTESİ SALI DIYOLAR savcılıktan alacaksınız dosyayı. motorun ve benım tamir masraflarımın ödenmesi için karsının suclu bulunması lazım kı bu durumda sizce ne olur ? özel hastane çalışan personeliyim. özel hastanede ameliyatımı oluyorum.