- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
şahsen gideceğiz bir iki arkadaşla fuara fakat, grup olarak organize bir olaya dahil olmadım çünkü kimseyi tanımıyorum 
Arkadaşlar, yarın ve / veya haftasonu için bir tur planı olan, bir şeyler yapacak olan ya da yapmak isteyenler var mı acaba?
İçimden şöyle bir Tire (Şelale v.b) ya da benzeri faaliyetler geçiyor ama tek başıma gidesim de yok bir şekilde... Ne dersiniz?
bostanlıdaki xj6nin forumdan çıkması sevindirdi bende o taraflarda otuyorum gördüm siziiyi forumlar izmir mt...
Fuar'a gitmen gerekiyor kanımca... İzmir'e gelince bulursun...merhaba sayın abilerim izmir moto fuarını nasıl bulabilirim teşekkürlerale:
Bir dahaki görüşünüzde bir taş v.s atınTanışalım...
Cumartesi akşamı Bostanlı'da yolda yeni plaka bir motor gördüm. Nedense birden; tanışacağım, diye takıldım peşine. Yakaladım da... O da XJ6 çıkmasın mıTanıştık sohbet ettik biraz. Hoşuma gitti böyle bir tesadüf...
Nedense buralardan kimseleri tanıyamadım daha. Ya bir yeraltı örgütü gizliliğinde sürüyorhayat. Ya da ben fazla zaman dışı kalmışım
Fuar'a gitmen gerekiyor kanımca... İzmir'e gelince bulursun...
abi gel katıl bizede motoru sattım ben yeni motor arıyorum temizini buldugumda alıcam ozaman dönecegim piyasaya
2 haftada 1 en az foçaya viraja giderdik.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/119144-2-hyosung-ile-izmir-foca-gezisi.html
böyle arkadaş çevrem var bana yakın oturanlarla arada kaçamaklar yapıyoruz birde ayrı olarak bir grubumuz var baya etkinler yapıyoruz tanıştırırım seni. zaten grup grup olmaktan çıktı herkez sıkı fıkı can ciger arkadaş oldu20 kişi kadar olduk sanırım belki daha fazla
---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
http://i.imgur.com/DJ99Uen.jpg?1
arkadaşlar okul gereği izmir e yerleşiyorum. önümüzde ki 4-5 sene izmirdeyim kısmetse. tabi ki cbf 150 im ile birlikte. ayrıca ev arkadaşı ve ev arayışındayım. yardımcı olabilcek arkadaşlar var ise görüşebiliriz![]()
Avrupa'nın en büyük köyüne hoş geldin. Çok değişik ve hoş bir deneyim olacak senin için. Taa ki köyde bulamayacağın; ama, İstanbul'da elinin altında olan "şeyleri" farkedene kadar
İyidir ama yine de iyidir. En klasik ifadesiyle, "Ne bakıyong bilader!" kavgalarının yaşanmadığı şehirdir İzmirim, derim...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
Hangi üniversite? Hangi bölüm? Hangi kampüs? Bornova'da isen, evini öğrencilere kiralayan tanıdığım var...
Bu arada... 4'ü anladık da, 5.si ne oluyor? Gezme mi, hazırlık mı![]()
asıl İzmir'de herşey elinin altındadırAvrupa'nın en büyük köyüne hoş geldin. Çok değişik ve hoş bir deneyim olacak senin için. Taa ki köyde bulamayacağın; ama, İstanbul'da elinin altında olan "şeyleri" farkedene kadar
İyidir ama yine de iyidir. En klasik ifadesiyle, "Ne bakıyong bilader!" kavgalarının yaşanmadığı şehirdir İzmirim, derim...
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
Hangi üniversite? Hangi bölüm? Hangi kampüs? Bornova'da isen, evini öğrencilere kiralayan tanıdığım var...
Bu arada... 4'ü anladık da, 5.si ne oluyor? Gezme mi, hazırlık mı![]()
9 eylül makine mühendisliği. dgs den geldim normalde 3+1 yapıcaklar bana sanırım ama kesin birşey yok. hazırlık dokuzçeşmeler sonrası tınaztepe yani buca civarında bir ev tutmam lazım
![]()