[İzmir - MT]

cok kalabalık olmasada en azından müsait olanlarla kısa zamanda bir çay-kahve tanısma faslı benim ve error gibi motorcu çevresi olmayan motorcular için gerçekten yararlı olabilir:)

Merhaba herkese, İzmir / Buca'dayım ben de.. Yakında bir cruiser alıcam inşallah.. Bu konuda yardımcı olabilecek olan varsa iletişime geçersek sevinirim

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşım 125 cc ile o yol yorar adamı. Sana tavsiyem otobüs firmaları ile götürmen. Her otobüse sığarmı motorun bilmem ama yine de bir dene derim. En azından hem motorun güvenli gider hem de kendin yorulmadan gidersin.

ps: Sanırım izmir mt bu yüzden kan kaybediyor. adam soru sormuş kimse ciddiye alıp cevaplama ihtiyacı duymamış.....

125cc sıgar merak etmesin alsancaktaki stuntcu şahin abi kendi motorunu otobüsün altına atıyor her yere götürüyor.

dikkat edilmesi gereken şöförle uygun fiyata anlaşmak 50-150tl dışına cıkmamak + yagı benzini boşalt diyorlar .. benzini boşat en azından ama yagını boşaltmasanda olur. fakat bi motoru yan yatır bak bakalım yag tahliyeb borusundan atıyormu.

birde motoru koyarkene dikkat etmelerine özen göster yoksa aynanıda kırarlar sinyallerinide

selam arkadaşlar denizliden yaz okulu için izmire geldim.motorumla geldim.bucadayım bildiğiniz motorun ufak tefek işlerini halledeceğim bir motorcu varmı ??

Turlamak isteyen yeni arkadaşlarla bi toplantı yapalım tanışmış oluruz.Bu aralar kimseden ses yok bi toplantı organize etmek lazım.

Cumartesi veya pazar akşamı müsait olan arkadaşlarla bornova küçükparkta toplanabiliriz.Bi toplantı şart oldu koca yaz tek başına olmuyor ne biçim motorcuyuz yahu, benzin zamlandı diyemi böyle :cherry:

selam arkadaşlar denizliden yaz okulu için izmire geldim.motorumla geldim.bucadayım bildiğiniz motorun ufak tefek işlerini halledeceğim bir motorcu varmı ??

dostum işinin ehli TUFAN USTA VAR heykel kasaplar sokagında.. 0554 290 36 13...
bılgısayarcı orhandan aldım dersın yardımcı olur kanatımca

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

Turlamak isteyen yeni arkadaşlarla bi toplantı yapalım tanışmış oluruz.Bu aralar kimseden ses yok bi toplantı organize etmek lazım.

Cumartesi veya pazar akşamı müsait olan arkadaşlarla bornova küçükparkta toplanabiliriz.Bi toplantı şart oldu koca yaz tek başına olmuyor ne biçim motorcuyuz yahu, benzin zamlandı diyemi böyle :cherry:

dostum kımse gelmezse 0555 873 92 92 telım orhan ısmım bır smsm at en azından beraber turlamıs oluruz bende yalnız bınemıyorum motora..
KREDI KARTI ODEMESI ICIN BUCADAN KARSIYAKAYA GIDIYORUM MAKSAT MOTOR BINMEK OLSUN DIYE :)

Banada telden ulaşabilirsin pazar günü müsayitim 555 840 85 52

İzmir İl Temsilcisi
dostum işinin ehli TUFAN USTA VAR heykel kasaplar sokagında.. 0554 290 36 13...
bılgısayarcı orhandan aldım dersın yardımcı olur kanatımca

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------

dostum kımse gelmezse 0555 873 92 92 telım orhan ısmım bır smsm at en azından beraber turlamıs oluruz bende yalnız bınemıyorum motora..
KREDI KARTI ODEMESI ICIN BUCADAN KARSIYAKAYA GIDIYORUM MAKSAT MOTOR BINMEK OLSUN DIYE :)

Bende karşıyaka tarafındayım genelde ara sıra foçaya viraj kaçamakları yapıyorum buyrun gelin arkadaşlar :)

http://www.motosiklet.net/forum/etk...i/119144-2-hyosung-ile-izmir-foca-gezisi.html

Beyler yarın akşam saat 8 de Küçük park,üniversite unlu mamüllerinde sizi bekliyo olucaz.Oruçlu olanlar orucunu açıp gelebilir,isterse orada açabilir veya bi kafede oturabiliriz çeşit bol.:)
Duble çay 1TL
Poğaça vs 50krş:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar