Arkadaşlar shark egsoz nerden bulabilirim ? Deneme amaçlı alıcam tiger alıcak kadar many yokbide garantiyi etkiliyomu onu sormayı unuttum ?
ben 250 ye aldım tigerıArkadaşlar shark egsoz nerden bulabilirim ? Deneme amaçlı alıcam tiger alıcak kadar many yokbide garantiyi etkiliyomu onu sormayı unuttum ?
Ön lastiğin 90-80-17 olması, hız göstergesinde yukarıya doğru sapmaya yol açar.
Bu bilgiyi neye dayanarak soluyorsunuz ? Sordugum butun motor ustalari yanlismi biliyo. Isim vermiyim saglam yerler .
Öğrenim hayatımda aldığım fizik derslerine dayanarak söylüyorum dostum. Saygılar.
aga yanlış anlama fizik mi okuyorsun? ne okuyorsun?
anladım mantıgın hoşuma gitti diye sordum.Lütfen sizler de yanlış anlamayın. Ben sadece arkadaşa bilgi vermek amacıyla sapma olacağından bahsettim. Amacım tartışma çıkartmak değil.
Fizik değil, elektronik![]()
Öğrenim hayatımda aldığım fizik derslerine dayanarak söylüyorum dostum. Saygılar.
anladım mantıgın hoşuma gitti diye sordum.
ben de baskı ve grafik ögretmenliğini bitirdim atama bekliyorum.
sen öyle diyince fizik mühendisi filan sandım seni
Fizik olaarak evet hakli olabilirsin ben diyenlerin yalancisiyim ama sanirim cok buyuk bi sapma olmaz okadar sonuc olarak zaten son hizi 130 140 olan bi alet busimdi diskiyide buyuttuk benim suan rahat kadranda 140 i gormem lazim o zaman
Ayrica neden tartisma olsunki 8 yasinda cocukmuyuz bizler bilgini paylasiyosun dogrulugunu ogrenmek istedjm
Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Ustad yas kacsenin. Bende grafik tasarimciyim ayni meslekdas sayiliriz belki ogrenecegim seyler olur sendende)
Merhaba arkadaşlar.
Kontağı açtığımda servis lambası 5-6 kere yanıp yanıp sönüyor. Sonra tamamen sönüyor.
Servis vakti mi geldi, arıza mı var. (Motor 2900km'de)
Fikri olan varmı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Tekrar merhaba arkadaşlar.
Az önce ekrandan motorun saatini ayarlamak isterken st-7.9 yazan bir yere girdim, MODE tuşuna basılı tuttum ve sonra alttaki resimdede göreceğiniz gibi st-9.9 oldu.;
http://img692.imageshack.us/img692/3831/imag2435.jpg
1- Saat nasıl ayarlanır?
2- Bu "st 7.9 / 9.9" ayarı ne işe yarar.
Hepinize teşekkürler..
ben normal dişliyle 138 gördüm inanmayan varsa resim upload edicem bakarsınızbenim makina acıldı 5790 km de
Yaw gençler bu küçük motorla derdiniz nedir aklım almıyor, bu motor şehir içi motoru ideal max ideal hızı 80 dir , dişli mişli boş işler bunlar zaten bu küçük motorla 100 den fazla hızlı gitmek çok tehlikeli bırakın bu işleri paşa paşa gezin kendinizi kasmayın komplexe girmeyin, motorunuzla barışık olun , kabullenin yada paranız varsa hızlı motor alın:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ben motorun limitlerini aşmadan zorlamadan kullanıyorum saat gibi çalışıyor ne zırıldıyor ne titriyor deviri max 7000 yapıyorum genelde 5000 devirde kullanıyorum , canı bu kadar zaten![]()