- Katılım
- 9 Nis 2013
- Mesajlar
- 160
Ön lastigide mislenle degistirecem bencede ön lastik kalın
Gidon kontrolünü zorlastırıyor
Bende 2.75 _18 alayım mı ?
on lastigin 2.75-18 olması bizim motor için çok daha uygun.gidon çok hafifliyor ve daha rahat kullanım sağlıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
ön dişliyi 16 lık yapmak bence çok şey farkettiriyor.sadece 6 km değil son hızda 15 km lik fark var. daha 4.viteste 120 diyor.motor istediğiniz hızlarda daha düşük devirde gidiyor.
michelinin pilot sporty serisi çoğu yerde tükenmiş.ön varsa arka yok arka varsa ön yok.pilot street serisi yeni çıkmış ben o yüzden onu bulup almıştım memnunum.pilot sporty 230 street 200 tl.
daha önce bujiyle alakalı bi konuşmamız olmuştu performansı etkiliyor mu diye. hafta sonu 270 km yaptık benim motordan artı olarak buji ve egsozu olan bi arkadaşla.hiç fark yok diyemem ama harcanan paraya değip degmeyecegi tartışılır.beni geçiyodu ama fark açılmıyodu yani..
subap ayarı olayında; bizim motorların çogunda belli km den sonra subap sesi geliyor ve araştırdığım kadarıyla normalmiş.ve o ayar yapılsa bile pek düzen tutmuyormuş.hiç oynamamak en iyisi demişti usta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
genelde değişen bir performans yok.sadece üçgen egsozların yaylı olanları mı ne varmış onda değişiyor diyeni duydum.bilmiyorum ne kdr dogru ama pek inandırıcı gelmiyor.bende taktırmayı düşündüm biçok kişiye sordum ama yok yani..arkadaşlar performans egzoztu gerçekten performans veriyo mu ?