merhaba . 4 aydır lifan emisol 150 kullanıyorum . bulunduğum şehirde (Muğla / Milas ) ilk emisol alan ben oldum . şöyleki Lifan , bisan ile yaptığı ortak motorlardan dolayı halkın aklında bisan lifan olarak kalmış . kimseye anlatamıyorsun motorun güzel motor olduğunu .
Lifanın fazla olmamasının sebebi belkide motorun fazla olmamasından yani az satılıyor olmasındandır. bilemiyorum . ama benim motoru aldığım kişi samimi bir arkadaşımdı o yüzden bana sadece satış yapmış olmak için motor sattığını düşünmedim. fazla araştırmadım bile ertesi gün aldım motoru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
hoşuma gidiyor seviyorum motorumu heybetli duruyor . heybetinin hakkınıda veriyor.
ben şuan 2600 km yol yaptım en az 2000 i 2 kişi ortalama 150 kg ağırlık ve arka çanta ile ortalama 100 km/2,7 lt yakıyor. herkes çok diyor . servis daha yeni düşer yakıt tük. diyor. ama ben biraz yüksek devirli kullanıyorum . sakin kullanınca max 5000 devir gibi , yakıt 2,5 olur diye düşünüyorum . katalogda 2,2 yazıyor acaba o seviyeye düşer mi .
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
motor hakkında sormak istediğiniz birşey varsa bana sorabilirsiniz. tecrübelerime göre cevap veririm .