[Adana - MT]

tuc

Rahatla Taha:) Benimki sade siyah gri. 46 yazısı felan yok.

ooo senin kask da dehşet güzelmiş Kardeşim bundan mı alsam ben de:queen: şaka biryana çok beğendim harika duruyor. senin beden ne? ben l denedim kulaklar felan tam oturuyor yanak falan tam oturuyor. normal midir?

muzaffer abi senin bedenini denetip bilir abi.ben M beden kullanıyorum yanakları biraz sıkması normal zaten

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi geçen c.tesi akşamı için planladığımız ancak bazı arkadaşlarımızın yıllık izin vs.gibi durumları olduğundan dolayı,bu haftaya ertelediğimiz bir yemek organizasyonumuz vardı.daha önce,mersindeki iftar yemeğini yediğimiz yerin yanındaki(çay içtiğimiz) yerde,gürsel arkadaşımızın organizasyonu ile bir yemek düşünmüştük.bu konuyu fikirlerinize sunuyorum.
menüde:
balık veya et,salata,içecek var.

DUYURU
arkadaşlar,bildiğiniz gibi geçen c.tesi akşamı için planladığımız ancak bazı arkadaşlarımızın yıllık izin vs.gibi durumları olduğundan dolayı,bu haftaya ertelediğimiz bir yemek organizasyonumuz vardı.daha önce,mersindeki iftar yemeğini yediğimiz yerin yanındaki(çay içtiğimiz) yerde,gürsel arkadaşımızın organizasyonu ile bir yemek düşünmüştük.bu konuyu fikirlerinize sunuyorum.
menüde:

Başkanım,
Taşınma hazırlıklarım nedeni ile katılmam mümkün değil.
Sizlere afiyet olsun.

Adana İl Temsilcisi
bildiğim kadarıyla muzaffer(koluman)ve vfr murat da Eskişehir festivaline gidecekler.bizde burada kalan arkadaşlara soracağız bakalım.:pale:

DUYURU
menüde:
Tüm detaylar çarşamba toplantısında belli olacak değilmi başkanım

Herkese iyi akşamlar...
Ozan aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda tanışma dileğiyle bu arada ayakkabı numaran kaç bende Almanya'dan aldığım güzel bir Bot var, istersen çok uygun fiyata verebilirim.

İş başıymış, pehh
duyanda bişi sancak,

tatillerden arta kalan zamanlarda,
bazen uğruyorum desene...

Evet Oğuz aynen katılıyorum! Tatil yapmaktan sıkılınca değişiklik olsun diye bir uğruyor buna da işbaşı diyor :)

İş başı yapanlara, kolaylıklar,
yatanlara ise tatlı rüyalar,
gününüz aydın olsun...

Merhaba arkadaşlar,
Ozan hoşgeldin. :rendeer:
Koluman kötü mal almaz, bot işine yararsa kaçırma.:cat:

Murat hocam,
Senin mesai anlayışın ve çalışma tempon ancak bu kadar güzel anlatılırdı.
Oğuz kardeşime gönülden katılıyorum.:thumleft:

---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:43 ----------

Sevgili PROMETEUS,
Anca alttan alttan oku,:bounce:
ne var 2 satır yazıp şu motorun fotoğrafını koysanda bir iç çekip baksak.:queen:
Bu arada Allah hayırlı uğurlu etsin. Ben motor edindin diye duydum.:silent:

günaydın hayırlı sabahlar tüm dostlara.eski dostları sitede görmek ne hoş yarabbim. yazınızı görmek bile bizleri mutlu ediyor.:queen::queen::queen:

Günaydın millet :rendeer:

İzinde olmak ne kadar güzel, bir yere gitmesemde evde güzelce misikinlik edip istirahat ediyorum :p ancak Yusuf abinin dediği gibi ay sonu hedeflerimizi tutturmak için telefon trafiği hiç bitmiyor :pr: Kısmet olursa yarin akşam toplantıda görüşürüz :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar