herkese günaydınlar hayırlı kazançlar.
o değilde çok şey bildiğini zanneden polisler hem komik hemde sinir bozucu oluyorlar napalım bunu.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Ayın son haftası,
ben gibi hedef ve kota sorunu olanlara ilave sabır ve gayret diliyorum.:cat:
agv k-3 ben kullanıyorum abi benim kaskın aynısından vermesinler sanada hepten pişti olmayalım motorlar aynı kasklar aynı
abi motorun çok sesi çıkıyormuş yarı debriyaj yaparak göbeği dönerkende aragaz çekmiş oluyormuşum adam 20 yıllık trafikçiymiş ben bilmiyormuşum o biliyormuş birde plakamı not aldı sesi çıkmayan motorun sesini duyarlarsa ceza yazacaklarmış plakaya
Sende diyemedin mi aga senin zamanında bunlardan varmıydı:queen: O motordan ne ses çıkacak. Geçen hafta beraber çıktığımızda senin motor boşta gidiyor sandım ben :queen: Birde sizin pişti durumunuz var bende o sorunda yokl: Kaskınızın pompası bile yok :queen:
ya amaçlarını anlasam çin malı egzozu delik motorları durdursalar canım sıkılmayacak
yaz canın sağolsun dedim ya baktım boş boş konuşuyor polis
herkese iyi haftalar diliyorum... hafta sonu olsa da acıcık dinlensek yaaa... :queen:
motora bakınca kıskanıyorlar kardeşim takma kafanabu arada kask gri beyaz) seninki?
![]()
benim k3 the gothic white mi öyle birşey solundan bakınca etrafı sarı çizgili bir siyah bir hilal var.çene kısmı limonun tam sarı olmadığı zamanki hali diyim ne tam sarı ne tam yeşil öyle ve çenede 46 yazıyor