Hyosung S&T Kanuni Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

zaten suanda yedek parçam yine var. motorun yağ pompası çatlakmış 1 saç teli inceliğinde ve yağlama yapmadı bu sorunlar o yuzden basıma geldı.. herneyse bundan sonra ıkıncı el motor almıcam. ben eskı motorumu gt250r sattım adam yag dısınca hıcbır masrafım olmadı dedı gecenlerde bana. bız mıllete boyle motor satarken ınsanlar neler yapıyor..

gebzedeki namussuzun motoru.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

en azında sımdı motorun ne oldugunu bılıyorum kafam rahat ya. kaza gecırdım bu motor yuzunden olmedıgıme sukur edıyorum. yaglamayı kestı kıtledı motor.. gece otobanda dusmedıysemde soguktan donuyordum :)
tabı benım mevzu bırazda benım okuzlugume geldı de neyse. inek gibi sağıyorlar halen :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

aldım yaptım kılıyla kılcıgıyla ugrastım.. 12-13 bın lıraya bana masrafı oldu bakalım kaca satacagız :)

hocam peki makinayı bırakırken bir pazarlık yapmadınmı? gerçi sen yabancı değilsin hallederiz derler...

Motoru satılığa çıkarıyorum arkadaşlar, büyük makinadan vazgeçiyorum. En az benimki kadar temiz bir 250cc naked ile takas olabilir.

2007 model 2010 trafik çıkışlı
6.500 km çizik dahi yok. Km orjinalliğini bakınca anlarsınız.

Başıma gelen bi olay yüzünden satmak zorundayım hatta motorculuğu bile bırakabilirim. Şimdilik ilan koymuyorum forumdan birine gitmesi çok daha iyi olacak.

hayırdır ya. bukadar büyük ne oldu.
satman biraz zor olabilir. buraya ve 250 kısmına güzel çekilmiş fotolarını koyarsan çok ilgilenen çıkacaktır

geçmiş olsun, güzel fotoğraflar koyun. R versiyonu sanırım. belki biz deil ama yakınlarımızdan almak isteyen çıkabilir. ekstra bütçem olsa alıp kenara koymayı düşünebilirdim :) elinin altında istediğin yedek parçanın olması kadar keyifli birşey olmazdı herhalde. kurcalamaya da çekinmezdim :p undo, bütçe varsa düşün derim :D

Sence mantıklı mı allasen :D
İkisini de sat iyi para yapar sonrası sana kalmış :D

Şaka maka 14 binde aldığım motosikleti 30bin yapmışım :s
İşe gidip gelirken kullanmayı bırakmam lazım

Sence mantıklı mı allasen :D
İkisini de sat iyi para yapar sonrası sana kalmış :D

Şaka maka 14 binde aldığım motosikleti 30bin yapmışım :s
İşe gidip gelirken kullanmayı bırakmam lazım

Yok abi ben motoru işi gidip gelirken kullanmam motoru :p
- Lan olum elinin altında motor varken kullanırsın
+Yok be kullanmam dediysem kullanmam :D

iyidir iyidir motorda övündüğüm tek sey km sanada yakışır yakındır ahmete yetişirsin :D

Pasomu kaybetmeden önce bu kadar kullanmıyordum. Paso çıksın yine metrobüse dönüş yaparım :D

E gel artık. Bende 250 varken katılmıştım. Bir daha katılırız.Oradaki hareketleri heryerde yapma imkanı olmuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar. Satan olursa haberiniz olsun GT650 naked yada R model alacağım...Ciddi alıcı olduğumu belirteyim. Ankaradayım.
gt bulamazsam Er6f-n veya f650gs bakınmaktayım.

Gel gel acımıycak

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 17:06 ----------

Aylarca pis kaldı. Gt250 kısmında tertemiz bir motosikletten utanıp motosikletimi temizledim. izmirin sinekleri temizlendi :D (2000km sonra)
Ne temizledim beaah

rxxx2.jpg

rxy1l.jpg

Tabi bir sonraki yine 2000km sonra :p

Ben 2-3 güne bir düzenli temizliğini cilasını boya korumasını binmicek olsamda yapar garaja kor brandayı çekerim hacım. Pis görmeye dayanamıyorum,o bunları hakediyor :p
Bu arada sinyal yok kusura bakmassınız artık şuanda var. extra jant şeridi,tank pad,depo pad şimdilik birkaç birşey ekledim.İmageshack sorunlu bikaç foto eksik
Bu arada dün gece uzunca bi düşündüm satmaktan vazgeçtim. bütün şerefsizlere inat binicem çeşit çeşit araba markalarından ayna koleksiyonu diziyorum yardımcı olabilirsiniz :)

MOTORUMU SEVİYORUM:thumleft:
nbno.jpg

9wyx.jpg

iazm.jpg

Karbüratörlüler için benim motorda gördüğüm elektriksel saçmalıkları yazayım.(enjeksiyonluda nasıl bilmiyorum)

Motor çalışmıyor durumdayken;
1) kontak açıldığında far yanmıyor illa ki motor çalışacak.
2) vitesteyken kontak açık durumdayken sinyaller/4lüler çalışmıyor. Boşa aldığınızda çalışıyor.

Bu çok önemli arkadaşlar Motor Çalışır durumdayken vites boştaysa hararet ne olursa olsun motor fan açmıyor !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar