zaten suanda yedek parçam yine var. motorun yağ pompası çatlakmış 1 saç teli inceliğinde ve yağlama yapmadı bu sorunlar o yuzden basıma geldı.. herneyse bundan sonra ıkıncı el motor almıcam. ben eskı motorumu gt250r sattım adam yag dısınca hıcbır masrafım olmadı dedı gecenlerde bana. bız mıllete boyle motor satarken ınsanlar neler yapıyor..
gebzedeki namussuzun motoru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
en azında sımdı motorun ne oldugunu bılıyorum kafam rahat ya. kaza gecırdım bu motor yuzunden olmedıgıme sukur edıyorum. yaglamayı kestı kıtledı motor.. gece otobanda dusmedıysemde soguktan donuyordum![]()
tabı benım mevzu bırazda benım okuzlugume geldı de neyse. inek gibi sağıyorlar halen
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
aldım yaptım kılıyla kılcıgıyla ugrastım.. 12-13 bın lıraya bana masrafı oldu bakalım kaca satacagız![]()
hocam peki makinayı bırakırken bir pazarlık yapmadınmı? gerçi sen yabancı değilsin hallederiz derler...