Fz6 Fazer le İstanbul.Bayburt.Erzurum.Artvin ve Gürcistan Batum gezim.
Adım Kemal yıldız İstanbul Ümraniye'den yasım 32 aslen Bayburt luyum GSM bayim var Ümraniye de 14 yasından beri motor sevdalısı biriyim.Arkadaşlar sorar jenifir Lopez mi.Motormu tabiki motor.ilk başlanırım 14 yasında mobiletlerle oldu.peugeot 103 sonra bitane daha sonra mz 301 fün sonra kanuni 125 treks sonra sevdiğim motor modenas çok sağlam bi motordu.5 6 yıl bindim.2008 de ilk sıfır motorum cbf 150 yi aldım.çokta memnunum.modeli 2009 tabii.

)satacaktım vaz geçtim iykide satmamışım.45 gün öncede yamaha fz6 aldım 2006 kaç yıllık kullanıcıyım ama ilk defa taze bi kan gibi zevk aldım motordan.güçlü heybetli rahat.15 günlükken sınavdan çıktım ve 4000 kilometre yol yapıp geldim.ilk hedefim memleketim Bayburt annemin memleketi Gümüşhane asker arkadaşım Erzurum.aklıma yatarsada Gürcistan Batum.hepside gercekten oldu tek olmamın tek zararı benden çok motorumun resmi var.Ben onu çektim o beni çekmedi.ama çekerek 4000 kilometre taşıdı beni.

)kps sınavım olmasaydı 1 hafta daha kalacaktım ama gidiş dönüş 15 gün sonra döndüm İstanbul Ümraniye ye.Şimdiki hayalim siz arkadaşlarımla 4 5 motor Yunanistan İtalya Almanya Fransa iple çekiyorum.