avon ön yargı ile yaklaşılıcak bir marka değildir en azından eski motorcular bilir yeniler bilmeye bilir doğaldır.. avon ingiliz malıdır ama aslen sahibi cooper motorsdur amerika ohio merkezli bir firma bayada eski bir firmadır avon.. avonun tercih edilmemesinin tutmamasının genelde tek nedeni dergilerin yıllık lastik testlerinde yada firmaların lastik testlerinde akranlarına göre hep alt sıralarda kalmasıdır fiyatlarıda o kadar ucuz değildir haliyle insanlar pek tercih etmiyor.. ama üst sınıf custom ve performance lastikleri fena değil gerçi ucuzda değil bildiğim kadarı ile o yüzden insanlar bu tür markalardan ziyade üç beş kuruş fazla verir bilindik bir markanın bilindik bir modelini alırım zihniyetinde.. tabi şuda var türkiyeye yollanan avonlar orjinal ingiliz değilde fason uzakdoğu üretimimi öyleyse uzak durmak lazım.. kısaca avon lasitkleri iyidir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
o hesaplar öyle olmuyor ama yapılan aksesuarın parası motora katılmaz tamamen kişisel şeyler istiyen çıkartır saterken isteyen üstünde satar yani çokda mühim önemli para edicek şeyler değil..
kaldıki bizde o tip motorları elimizden geldiğince eledik memur orjinal motorlara bakdık bizim için tek önemli olan koruma demiri ve ayaklık gerisini zaten takmayı yaptırmayı düşünmüyoruz.. kısaca fiyatlara onlar katılmaz

ikinci elde fiyat brüt sıfır raici üstünden yapılır yoksa takdığın 500 tl lik michellin lastiğide ekle fiyata 250 tl lik dod zinciride ekle fiyata

sonu gelmez..
bende regal vardı motorun fiyatı 3 bin tl idi üstündeki masraf çantalar,koruma demiri,ayaklık,metzeller lastikler,dod zincir,farda modifikasyon vardı camı değişmiş mercek uygulaması yapılmışdı mtec xenon kit taktırmışdım bunların masraf toplamı 2 bin tl yi geçiyordu

benimde motoru o mantıkda 5 bin tlye satmam gerekirdi ama yok öyle bir piyasa ikinci el 3 bin tl ye sattım..
sıfırda birde taksit avantajı var adamlar her çeşit taksit yapıyorlar 2 aydan 12 aya kadar ödeme imkanın var çok rahat.. bende şu anda tdm 850 var bende gv250 alıcam ilk ikinciel 2012 falan alırım diyordum ama fiyatlara bakınca hiç gerek yok gidip 4 taksitle sıfır alıcam bin lira iki bin lira için ikinci el almaya değmez..