Valla sonuna kadar katılıyorum.Hyosung,Kia,Hyundai,Samsun,LG bunlar böyle adi ucuz dandik Çin malları hepsi kesinlikle uzak durmak lazım.Bir de BMW,KTM,Ducati gibi markalar var bunlar da Uganda malı öyle bir dandik ki sorma gitsin.Yani Hyosung bende var az çekmedim bu motosikletten.Geçen gün arka tekerlek yolda düşmüş eve gelince farkına vardım.Geçen hafta piston aşağı indi,krank kolu fırladı arkadan gelen kamyoncuya girdi,5 saat ameliyattan sonra krank kolunu kamyoncudan çıkarttılar.
Bir de evet en iyi motosiklet sürücüleri en iyi araba sürücülerinden çıkıyor özellikle drift yapıp 17 inç jantlı araba kullanmanın motosiklet kullanım yeteneklerimize katkısı göz ardı edilemez.Haaa evet bu arada YZF 125'nin sürüşü yan yatması kasası falan direk R6 ile aynı yani aralarında hiç bir fark yok desek yeridir biri son hız 120 km diğerinin son hız 270 km biri 15 BG diğeri 120 BG ne olucak canım altı üstü arada 150 km ve 105 bg fark var.Yani bu tarz bir 125 cc motosikleti bir sene kullanan hiç bir eğitim almadan istediği cc de motosikleti kullanabilir isterse motogp ye bile katılabilir.Bu arada dostum 125 cc den 1000cc ye geçtiğinde bir haber ver de helvanı yiyelim canım helva çekti.
Bak varya +18 film izler gibi oldum ya la... Birazdan Junior Jokey'ler çıkcak ortaya :cherry: