Tabiki açıklık getirirrirm

ilk başlangıç motorum hyo du ben yere hafif bi yan yatırmada granaj dahil heryer çatladı elcikler parçalandı farları kırıldı ayak freni bile koptu oldugu yerde bırakmak zorunda kaldık üstüne üstelik ayak tarak kemigim 4 yerınden çıktı ve burnum kırıldı Arkadaşım da hız yaptıgı sırada zorlamış heralde yavaş gidiyor diye krank kırıldı motorun Şimdi de 600cc kulanıyorum
Eee güzel kardeşim azıcık hızlıyım demişsin ayak tarak kemiğini 4 yerinden kırmışsın.. Grenaj, elcik, far...vb bunlar plastik aksamdır (bak plastik diyorum) ve en ufak darbede bile kırılma çatlama yapabilirler.. Kawasaki de aynı, triumph da.. Sonuçta plastik.. Biri daha sert plastiktir biri daha yumuşak ama sonuçta plastiktir.. Arkadaşın zorlamış heralde

evet zorlamış, 2008 öncesi Hyosung motorlarda kesici yoktur sıkıntı olması normal lakin yeni modellerde böyle bir sorun yok.. Ama bunda suç hyosung un değil, altındaki motoru tanımayan sınırlarını bilmeyen CAHİL kullanıcılarındır!! Bu 250 cc lik motoru ha babam ağlatan şehir eşkiyaları yüzünden markanın adı çıkması normaldir..
Son söz olarak turkmen38 kardeşim.. Güzel bir motor alacaksın.. Allah kaza bela vermesin..