öncelikle herkese iyi forumlar foruma yeni üye oldum bu kadar çok tvs kullanıcısını bulmak çok güzel.
2011 model tvs apache aldım daha yeni bi hafta oldu olmadı hayatımda ilk sürdüğüm debriyajlı motor tvs.
1-2 kere cup dışında başka hiç motor kullanmamıştım.İlk hafta deneyimlerimi paylaşacak olursam ;
1-sanırım ilk heycanı olduğundan titreşim diye bişey hissedemedim
2-motorda xenon far var ve aydınlatması çok hoşuma gitti bu kadar iyi beklemiyordum
3-dijital göstergesi çok hoşuma gitti
4-frene alışamam kitlerim falan sanıyordum ama hiç öyle değil frenlerde gayet hoşuma gitti bi kere yolu kaçırınca asıldım iyi durdu
5-daha önce hiç sürmedim fakat performansı beni yeterince tatmin etti diğerleriyle kıyaslamayı inşallah ilerde yaparım
ve son olarak motor 20binde ve üzerinde orjinal lastikleri var biraz araştırdım tam ölçüleri sanki bulamıyorum daha önce değiştirenlerle bilgi alışverişi içinde olursak çok mutlu olacağım ön arka toplam fiyat olarak verebilcek kişilerden yorum bekliyorum
değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Lastik konusununu tamda yerinde sordun herkesin kafası karısık ve uygun fiyata nerede tam olarak kimse bilmiyor taktıranlar tavsiye ediyor ama bu seferde bizim içimize sinmiyor bir türlü :
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Evet karbüratöre birleşik şekilde bir zımbırtı var. sanırsam karbüratöre giren havayı keseren daha çabuk ısınmasını sağlıyorteşekkür ederim kardeşim. Egzoz saçını deneme amaçlı kaplama yaptırdım. dediğin kaplamadan bulabilirsem taktırırım. Lastik olayı herkezin kafasında yer etmiş durumda bakalım nasıl çözecez.
![]()
Yok benim dedigim kaplama değil direk egzozun kendisi. Yani çıkartıp farklı bir egzoz takmandan bahsetmiştim. biraz daha iyi performans iyi sıkıştırma ve titreşimi azcıkda olsa azartır diye biliyorum.
Yeni kasa apache ye yapılan depo kenarındaki abartılı yan karenajlar kros motorlar gibi olmuş sakalda çok büyük olmuş yani her bakışımda bana çok abartılı geliyor bence böyle yapacaklarına keşke estetik bir tam karenaj yapsalardı daha bir güzel olurdu ama nihayet bu yanlışlığın farkına varmışlarki 2014 te hemen değiştirmişler tam karenajlı çıkarıyorlar galiba onun dışında arka kuyruk kısmı biraz daha kaldırıp birde o plastik sinyal plakalık zımbırtısını biraz daha inceltebilirlerdi oda çirkin duruyor ve birde bana kalırsa racing kasanın yanında 2011-2012 apache yi yüksek gidon takarak ve ön farı yuvarlak yapıp rüzgarlık cam takmaya müsait devam ettirseler daha mantıklı olurdu
Bence yeni tvs yi dahad öne çıkaran o olmamış dedigin yerler : yoksa cbf den ybr de nne farkı kalırdı ki ?