bu tarz motorlar şehiriçi trafiğe uygun değildir hemen hararet yükselir arkadaşlarımda trafiğe takılıpta dur kalk yaptığında ta.... yandı sıcaktan deyip koşturuyor:mrgreen:
Hocam sen cebinde varsa para güzel bir bakım yaptır yoksada bir şekilde ayarla en azından kucağa almadan yapacagın masraf aldıktan sonrasına göre çok ciddi fark ediyor hemde eğlenerek binersin canın sıkılmaz.
hayirli olsun ibo, yalniz "yasli ve tecrubeli insanlardan duymak istiyorum" derken
burda hepmizi delikanliyiz, deme böyle seyler
bir ay sonra ordayim, cikalim senle bi tura ..
hayırlı olsun güle güle kullan
oooo men adamım ben bu konuyu okumamış olayım şuan ürperdim şeytan meytan dollurur
şaka bi yana bi kontrol et radyatörde veya yedek su kabında su varmı veya antifiriz su varsa boşalttırıp antifiriz koydur (sogutma açısından )hem bi kontrol ettirmiş olursun
zannedersem senin motor su kaynatmış olabilir radyatördeki su soguyamadıgı için genleşip radyatör kapagını itip yedek su tankından taşmış anlattıgına göre benim tahminim
inşallah contaya bi hasar vermemişsindir
Bir komşumuzda dr650 var 2004 model 4 bin kmde. Birde 1950 model triumph varki vitrindeki sıfır motorlar kıskanır temizliğini.
Banada 2004 ten beri bukadar yatmış bi motosiklette sorun çıkma olasılığı mantıken daha yüksek geliyor nedense :/
Çalışmış bi motosiklete oranla hakikaten daha alınır mı oluyor? Bunun doğrusunu hep merak etmişimdir, hiçbir bilgim yok :silent:
1950 triumph dediğin temizlikteyse çalışmasada alınır![]()
su varmis radyatorde onu antifriz yaptik ama adam bu o kadar etkilemez dedi baska bişiler var dedi bakalım neticeleri solicem
750 CC Makinadan bahsediyoruz. Hararet normal olsa gerek. Hararet müşürü ve termodstad sağlam olabilir. Ama radyatörde (tıkanıklık, çatlak vb.) veya devirdaimde bir sıkıntı söz konusu ise devirdaim pompası veya radyatör değişmesi gerekebilir. Su atması demek çok büyük bir sorun olduğu anlamına da gelmez. Daha önceki sahibi radyatöre antifiriz yerine su koymuştur (hata!) ve bunu da biraz fazla kaçırdıysa ısınan su genleştiği için sistem onun fazlasını dışarı atmıştır. Zaten soğutma suyunu antifiriz ile değiştirmişsiniz. Hız göstergenizi mutlaka tamir edin.