Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar yarı otomatik cup motor süren birisi debriyajlı (mesela inazuma) bir motor'a kolay alışır mı sizce?
yarı otomatik cup tarzı motorlar bana çok ters geliyor
Arkadaşlar yarı otomatik cup motor süren birisi debriyajlı (mesela inazuma) bir motor'a kolay alışır mı sizce?
2014 te fuara ön camlısı yarım grenajlısı gelecek ama en az 2 bin gayme fazla olacakmış diye söylemiş avrupa yakasındaki bi bayi... Bakalım görelim
Kailtesi konforu vites geçişleri iyide bu inazuma rüzgar alması, performansı, tipi beni kesmedi.
bende aynı şekilde duydum bayiden
onun tipi haribden cok iyi =)
performans olarak test motoruna binmiştim kalkışı filan beni de kesmedi.
ama güzel motor..
Merhabalar ; Suzuki İnazuma GW250 kullanıcısı olarak ilk 1,000-KM. bakımını 27-07-2013 Cumartesi günü 1,268-KM.' de iken yaptırmış buılunmaktayım.İlk bakım için servise girmeyenlere maliyet detaylarını belirtmek istedim.
Servis Ücreti = 50-TL.
Motor Yağ Filtresi = 45-TL.
Motor Yağı Litre Fiyatı = 20-TL. x 2-LT. = 40-TL. (Neoson Japon)
Bunların dışında ; gaz ayarı, zincir gergisi ve yağlama, lastik hava basınçları, fren balataları göz kontrolü vs.işlemler yapılmıştır.
Bilgilerinize sunar, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
ilk motorum apache olunca normaldir kardeş![]()
eğer bir inazumam olsaydı sen apaçiliği bende görseydin selamicimyapacağım ilk şey özel yapım.... dişli oranları küçültülmüş bir arka dişliydi.... bak gör yakıt nasıl düşüyor ve makine nasıl kendine geliyordu
![]()
2014 te fuara ön camlısı yarım grenajlısı gelecek ama en az 2 bin gayme fazla olacakmış diye söylemiş avrupa yakasındaki bi bayi... Bakalım görelim
Kailtesi konforu vites geçişleri iyide bu inazuma rüzgar alması, performansı, tipi beni kesmedi.
iyi de irfan ustam yakıtı düşürecem diye performanstan yeme gitmeyen motor ne yapak :mrgreen:
o inazuma bende gider ama sende gitmez ! sebebimi ? :cherry: orayı fazla dürtükleme :cherry:düşünsene devir kesiciye girdiğinde motorun 170 km de !
fenamı olur hız herşey değil elbet ama o makinanın torku aşırı fazla kanaatimce hani 3-5 dişli eksiltsek dahada yumuşayıp softlaşacak gibi durur
tabi ben mühendiz değilim aklıma yatanı konuşuyorum ezbere :cherry: yinede hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın derim :cherry:![]()
Maltepe de tuna otomotiv var orda test motoru var
Bizzat ben test ettim
Maltepe çok uzak diiye bir orayı aramamıştım ama napalım arayalım yarın gidelim.
Ayrıca sormak istediğim diğer şey bu yeni gelecek olan inazuma s te fark sadece grenajlarda mı olacak yoksa mekanik aksam da farklı bişey varmıdır? Sadece grenajsa beklemeye değmeyebilir şimdiden ggidip almak lazım.
Herkese merhaba, bugun inazumam ile ilk depoyu bitirdik, 65 TL 13 lt ile 326 km bu da 65/326=0,19 krş
bugün ikinci dolumu yaptım 60 TL 12,5 lt aldı, bakalım değerler nasıl değişiklik göstericek (daha rodaj oldugundan 5-6 bin devirin üzerine çıkmamaya özen gösteriyorum,kullanım max hız 100 km ) (bir-iki defa sadece 8 bini gördüm )
sizce bu değerler nasıl arkadaşlar?
Arkadaşlar inazuma'nın bakım km aralıkları ne kadar?
Herkese merhaba, bugun inazumam ile ilk depoyu bitirdik, 65 TL 13 lt ile 326 km bu da 65/326=0,19 krş
bugün ikinci dolumu yaptım 60 TL 12,5 lt aldı, bakalım değerler nasıl değişiklik göstericek (daha rodaj oldugundan 5-6 bin devirin üzerine çıkmamaya özen gösteriyorum,kullanım max hız 100 km ) (bir-iki defa sadece 8 bini gördüm )
sizce bu değerler nasıl arkadaşlar?
Bence yüksek bu değerler, enjeksiyonlu bir motor 3-3.5 arası yakmalı.Yani hocam 100km'de 3,987 litre benzin mi yaktınız? Doğru muyum ??