Yüz kızartıcı bir şekilde ceza yedim

Senın yüz kızartıcı hareketlerıne alışığız bız :cherry: #SniqerTreaz

Motosikleti
Hero X Pulse 200
hastanenin orda çeviriyorlarsa mudanya yolundan girmek lazım o zaman :) ben daha orda polis çevirmesine rastlamadım ama oluyormuş demekki...

yanlış anlaşılmasın ekipmanlarım var egzostan dolayı kaçıyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaskı ceza yememek için değil,kafamı korumak için takarım...

kanka tulum güzelmiş marka nedir ne kadara aldın =)
geçmiş olsun bişi olmaz ceza nazarlık olsun

bende kaskı koluma takıyorum hep kafamımı koruyacam azda kolumu koruyayım :D

para cezasıyla kurtulmuşsun ki çok şükretmen lazım. yoksa kolu, dizi parçalayıp günlerce acısını çekmekte var. tecrübe dedikleri böyle ediniliyor demek ki :)

Bağdat Caddesinde kasksız gezmek gibi bişey.

Yere kıvılcım seviyesinde bir araç boş yolda bile makas atıyormuş moduna girmişse (kafa bi sebepten uçmuşsa), ufacık dokunsa sana, ah ulan 77 lira ne iyi giderdi bee, ben niye buradayım diyeceğin kadar uzakta olursun :)

Kaskını cezaya önlem olarak takma!

He birde Enduro kraldır :thumleft:

Hayatımda 4.kask ve eldiven olmadan çıkışımdı :) Ha Enduro kralda " İMPARATORU " Çok fazla :) Racing/Super moto . . . :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

hocam geçmiş olsun. senle aynı mahallede oturuyoruz müsait olduğunda görüşelim.

Olur dostum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

kanka tulum güzelmiş marka nedir ne kadara aldın =)
geçmiş olsun bişi olmaz ceza nazarlık olsun

Dostum tulum Dainese 2012 TMF / Türkiye motosiklet federasyonundan bir abim lisanslı yarışçı onun aracılığı ile aldım.Fiyat 2.300 civarı

Bilgi olarak bir tanıdıgın varsa lisanslı yarışçı bu tür ürünleri %30 indirimle alabiliyorsun bazı yerlerden.Bakma ben tulum kask eldiven bot almasam cebimde 4.800 kalırdı onuda ekler fazer alırdım ama imkan işte :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

ben de kaskı maskı her şeyi evde giyip, motorun yanına robokop gibi gidiyorum...:)

Bende öyle yapıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar