Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benzinin buharlaşması olayında kılıfla çözüm bulabilirmiyiz? :) ayrıca scooter larda buharlaşma olmaz sanırım depo içerde olduğu için ;)
Spor motorlarda biliyorsunuzdur ki depo plastik bu sebepden dolayı buharlaşma olmaz kanımca, ama saten bu motorlar benzini içtiği için bunu kullananların bu kadarcık şeye takılacaklarını sanmıyorum :D

Beyler ybrmin vitesini değiştirdim kelebek vites yaptırdım.Mükemmel oldu valla vitesi büyütürken de tekmeliyorum küçültürken de:) Artık ayakkabılarım batmıyor tavsiye ederim.

arkadaşlar sıfır almayı düşünüyorum ancak gri rengi artık yokmu bulunduğum ilçedeki bayiye sordum artık gelmediğini söyledi varmı böyle bi durum ?

arkadaşlar sıfır almayı düşünüyorum ancak gri rengi artık yokmu bulunduğum ilçedeki bayiye sordum artık gelmediğini söyledi varmı böyle bi durum ?
Ben de gri sordum, uretilmiyormus artik 0 ybrlerde gri bulamazsin. Disarida yeni kasa fume ybr gorursun, ya boyadir ya kaplamadir, fume kaplama yaptirabilirsin guzel duruyor

Ben de gri sordum, uretilmiyormus artik 0 ybrlerde gri bulamazsin. Disarida yeni kasa fume ybr gorursun, ya boyadir ya kaplamadir, fume kaplama yaptirabilirsin guzel duruyor

2012 demi bulamayız acaba sitede 2012 de satılıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

2012 demi bulamayız acaba sitede 2012 de satılıyor

bir de 2012-2013 arasında 200 tl fark var özellik farkı vs bi şey mi var

Beyler ybrmin vitesini değiştirdim kelebek vites yaptırdım.Mükemmel oldu valla vitesi büyütürken de tekmeliyorum küçültürken de:) Artık ayakkabılarım batmıyor tavsiye ederim.

Ben malzemecide aradım da bulamadım. Eski kasa için olanlardan aldım ama uymadı. Ayaklıgın bağlantı demirine çarpıyor. Mümkünse bir resim paylaşır mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar