valla ben şehir içinde kullandım hep ilk 600 km çevre yoluna falan çıktığımda ara sıra 80 e kadar çıktım ama çok uzun süreli olmamak üzere yine ara sıra 80 i geçiyordum.önemli olan devirin fazla olmaması demişlerdi.şimdi motor 750 km küsüre geldi ve harika bi gidişi var . gaza tepkisi harika . ilk aldığımda çok pişmandım fakat her geçen gün hayran kalınacak bir yanı çıkıyor.
uzun yolda rodajın ben pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum sonuçta tek seferde ki kullanımla belirli aralıklara rodaja uygun sürüş çok daha sağlıklı olur diye düşünmekteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
aynen katılıyorum.servis olayı çok berbat. bence bi an önce belirli standartların uygulanması ve denetimden geçirilmesi gerekiyor servislerin.bu olayıda aştıktan sonra rakip tanımaz türkiye'de

kalitesi çok iyi canavar gibi motor ama servislerde "canavar" gibi. 2013 kasa zannediyorum nisan ayından beri satılmakta fakat bayide ne motor mevcut ne yedek parçası..
eğer Türkiye'ye bu büyük CC li motorlar gelirse, yeni başlayan motor maceramı kesinlikle bunlarla devam ettirmek isterim elbet ama bu servisle değil.