Herbirinde 1 tane powerled var ve önlerinde mercek gibi birşey var büyütüyp etkini arttırıyor.Güzel durmuş aküden çok çekiyomu bide nasıl bağladınız ledleri nerden aldınız?
Ledlerin her birini 2 tane metal kelepçe ile birbirine geçmiş bir vaziyette birini ön demirden geçirdim diğerindende ledin kendisini geçirdim ve aynı anda ikisinide sıktım.
kelepçe bunlardan ufak olanlardan.
Öndeki damlaya benzeyenleri arkaya attım sarı renkde oldugu için camı. önede yeni aldım beyaz camlı. Ama işin kötü yanı ön ve arkaya aynı anda led takılmıyo. ben orjinal ön sinyallerinde ampülünü sökmedim ve onlardan çakma özelliğini kullanabilmek için ön kafanın içinde biyere sakladım ve içerde kendisi çakıyo biraz gözüküyo akşamları ama sorun değil. Normalde dahada çok içerde duruyodu ama bitane civata somun benzeri birşey ile dahada dışarda tuttum onları. Etki olarak orjinalleri büyük kasalı oldugundan daha belirgin gibi ama buda led sonuçta fakat işte bana sorarsan orjinalde bi kademe daha daha düşük etkili ama görüntüsü olduğu için bunu tavsiye ederim. Ve çakma hızıdda 2-3 kat hızlandı buda + artı birşey bence aslında.bu arada sanki önsinyaller grenajın arkasında kalmış gibi geldi . orjinali daha uzun saplı olduğundan kolay farkedilebilir.sizin için problem yaratmasın bi yakıp önden bakın net görünüyor mu diye .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
Çok sağol uyarın için. Ircden vaz geçtim metzellerde takım olması lazım. Ona bakıcaz...
İrc kalitesi orjinaline göre daha iyi diyorlar ama kayması yine varmış. Metzeller yumuşak hamurlusu tek geçermiş. ama ömrü kısaymış. Sonuçda lastiklerin zaten 3 -4 yıl gibi bir süresi var maksimum bence 3 yıl yeterde artar bile tabi pati ve arka kaydırma yapmassak