Benzin buharlaşması bütün motosikletlerde vardır. Ibrenin öyle gösterdiğine bakmayın.
Bence o kadar çok buharlaşamaz. Ya da ben çok buharlaştıgına inanmak istemiyorum.![]()

Merak ettiriyosunuz adama kardeşimmm...
[url]http://p1308.hizliresim.com/1d/h/rj7sw.jpg[/url]
Bu durumda depo güneş görüyorsa teorik olarak tüm motorlarda buharlaşmanın olması lazım. En kalite motorlarda bile depo kapağı izolasyonunun buharlaşmayı kaçırmamak için yapılacağını sanmıyorum. Zaten bunu tam olarak yapabilse depo patlar.![]()
Vay vay vay... Kıvamında olmuş değişiklikler. Vıcık vıcık apaçi işi motorlardan sonra böyle zevkli denemeler görmek güzel.
Ayrıca photoshop işinden de anlıyorsunuz belli ki...![]()
ya o ses beni rahatsız diyo yani yagı değiştireli 300 km fln oldu acaba diyorum yagın markasından mı yapıo dedim kendi kendime.. yamalube koydurduk castrolle 15 50 ile dğiştirsem mi diye düşünüyorum yani o kadar
bende yağın erken değişiminden yanayım bi kutu yağ cüzdanı etkilemez illa yağın kararmasını beklememek gerek erken değiştirmek motorun damarlarındaki kanın yenilenmesi gibi algılarsak faydalı..![]()
eski kasaların seslerini biliyodum gecenlerde yanımdan geçti canımı sıktı tamam makinamdan memnunum ama insan takıyo böyle bazen küçük şeyler olsada..
20/40 castrol yağ koydum .ses mes gelmıyo benım motordan.
Merhaba arkadaslar bende 2011 model yamaha 125 esd alarak araniza katilmis bulunuyorum.yalniz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Sigorta fiyatlarini ogrenince agzim acik kaldi. Suan en uygun 256 tl ye halk ve allianz var daha uygun bulabilirmiyiz acaba?? Yasimda 27 bununda etkisi oluyormus sanirim. Bu fiyatlar motordan soguttu beni araba sigortasi bile bundan uygun nasil istir anlamadim. Yardimci olabilecek arkadas varsa sevinirim
Merhaba arkadaslar bende 2011 model yamaha 125 esd alarak araniza katilmis bulunuyorum.yalniz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Sigorta fiyatlarini ogrenince agzim acik kaldi. Suan en uygun 256 tl ye halk ve allianz var daha uygun bulabilirmiyiz acaba?? Yasimda 27 bununda etkisi oluyormus sanirim. Bu fiyatlar motordan soguttu beni araba sigortasi bile bundan uygun nasil istir anlamadim. Yardimci olabilecek arkadas varsa sevinirim
Nasıl dediğim kadar varmış değil mi emircan
Kötü yağ diyenlere aldırma sonuçta kızartma yağı değil ama fazla dayanmıyor 2 binden fazla sürmücen
Güle güle kullan![]()