İkiside haklı değil zaten ancak arkadan vuranın yaptığı direk adam öldürmeye girer motorcunun bir çok hatası var solda direnmesi,hareketleri,küfürleri ikiside güzel bir cezayı hakediyor bence.
Motorcu diye hepiniz savunmuşsunuz. Bence hepiniz suçlusunuz. Sen ne hakla sol şeridi işgal ediyorsun ? Biriside yukarda cevap yazmış solunda ki arabada 50'le gidiyor diye. O zaman basıp geçicen kardeşim. Sol şeritle sağ şerit aynı hızlamı ilerliyor ? Birde verip veriştirmiş. Asıl böyle motorcular yüzünden adımız çıkıyor ? Zorla kaşınıyor. Ben videoyu izlerken motorcuya uyuz oldum. Hala da adamı savunuyorsunuz. Herkesin bir sabrı bir sınırı vardır. İnsanların sabırlarını hiç bir zaman denemeyin.
Kim alınıyorsa alınsın, bence hepiniz levys ve motorcu48 hariç boş yorum yapmışsınız. Demek ki sizde bu motosikletli gibi trafik canavarısınız!!!
Motorcu diye hepiniz savunmuşsunuz. Bence hepiniz suçlusunuz. Sen ne hakla sol şeridi işgal ediyorsun ? Biriside yukarda cevap yazmış solunda ki arabada 50'le gidiyor diye. O zaman basıp geçicen kardeşim. Sol şeritle sağ şerit aynı hızlamı ilerliyor ? Birde verip veriştirmiş. Asıl böyle motorcular yüzünden adımız çıkıyor ? Zorla kaşınıyor. Ben videoyu izlerken motorcuya uyuz oldum. Hala da adamı savunuyorsunuz. Herkesin bir sabrı bir sınırı vardır. İnsanların sabırlarını hiç bir zaman denemeyin.
Kim alınıyorsa alınsın, bence hepiniz levys ve motorcu48 hariç boş yorum yapmışsınız. Demek ki sizde bu motosikletli gibi trafik canavarısınız!!!
Hiç gerek yok.
Böyle durumlarda sol elimi kaldırıp ''1 dakika'' işareti yaptıktan sonra, o andaki hızıma ve motorumun da gücüne göre ya hızlanıp sağdaki aracı geçip, sağa sinyal verip şeridi boşaltıyorum, ya da yavaşlayıp sinyal verip sağa geçerek şeridi boşaltıyorum.
S..trip gitsin cehennemin dibine kadar yolu var.
Bir de belki hastası var telaşı var acelesi var arkadaş bilemeyiz, belki adam ceza yemeyi bile göze alıp hız limitini geçecek. Sol şeridi işgal etmekteki ısrar neden?
O hız sınırını koymalarının amacı maddi durumu iyi olmayan insanlar yavaş gitsin cezayı ödemekte sıkıntı çekmeyecek bunu dert etmeyecek insanlar hız sınırını geçsin diye koyulmadı... Bol bol kamu spotları yapılıyor bu konuda slogan da "trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım" bunu hepiniz hatırlarsınız...
He eğer ki acil bir durum var yakarsın dörtlüleri kornaya basa basa ilerlersin bununda kuralı budur... acelesi aciliyeti varsa da kuralı uygulamıyor.... Geçen arabayla arkamdan gelenle aynı tartışmayı yaptım acelemiz var diyor adam bana bende benim acelem olmadığını nerden biliyorsun diye sordum apışıp kaldı... acelemin olması da kuralları hiçe saymamı gerektirmez... Tek bir durum limitleri ve öncelikleri geçersiz kılmanızı sağlar o da acil olarak hastanye bir hasta yetiştiriyorsanız dörtlüleri yakar ilerlersiniz... Bunun başka çıkar yolu yok... Adamın alnında yazmıyor acelem var diye belli etmesi için bunu yapması zorunlu...
Hayır arkadaşım..Hayır sol şeritte de hız sınırı geçerlidir. Ben sol şeritte istersem 1 saat yol alırım hız sınırında ilerlerim...
HahaTelefon çalışıyorsa ilan sitelerine yazalım:
"10dolara herşeyi yaparım" gibisinden.
Telefon çalışıyorsa ilan sitelerine yazalım:
"10dolara herşeyi yaparım" gibisinden.
Motosiklet sürücüsü denen adamın hayatta kalabilmesi için trafik kurallarına uyması yeterli değil.
Siz, oh ne güzel şeridimde gidiyorum, hızım da limitler dahilinde derseniz bu videodaki olay gelir başınıza.
Benim demek istediğim şey, bırakın defolsun gitsin. Eleman ısrarla 30KM tabelasını gösteriyor. En başta yol verse bunların hiçbiri olmayacak.
Hayır arkadaşım..
2 veya daha çok şeritleri olan yollarda hız limitleri dahilinde sağdan gidiceksiniz...
Soldaki şerit geçme şerididir...
Uzun süreli işgal edemezsiniz...
Hız limiti dahilinde olsanız da....
Dünyanın her yerinde durum böyledir....
Şimdi video için görüşlerim...
Motorcu arkadaş daha önceden sollamaya çıkmış...
Ama sağdaki araç erkeklik yapıp geçmesine izin vermemiş...
E motorlu arkadaşta ısrarla geçmeye çalışırken video başlamış...
E motor cbf150 olunca sağdaki adam oynamak istemiş....
Aslında ilk suçlu sağdaki öküz...
Hadi o öküz...
Motorunun cc sine bakmadan hala ısrarla geçmeye çalışan motorcu nedir ?...
Hadi motorcudan geçtik ,
Arkadan gelen o micra sürücüsne sıfat dahi bulamıyorum.....
................... Noktaları ben koydum..Siz içinizden doldurun....
Bu videoda maalesef haklı yok....
Ama zarar görecek olan motorcu olacağı için tek suçlu bence motorcu...
Dalaşmaya ne gerek var....
Hele ağzı şehir kanalizasyonundan beter...
O ne pis küfürler ....![]()