Ön freni kullanmandan 
Ön freni kullanmandan![]()
ön fren daha çabuk durduruyor ama motoru
arka frenin durdurma mesafesi uzun sanki
hangi durumlarda ön freni hangi durumlarda arkayı kullanmam lazım
altın elbiseli adamı takip ediyorum ama fren videosuna denk gelmedim tşk ler.
anlatılanlar tecrübeyle daha çok öğreniliyor
önemli olan minimum hasar.
teşekkür ederim hocam saolasın. şuanda 230 km deyim daha. dediğin gibi evet hızlı ve hareket motoru değil. ev iş gidip gelmeye yetiyor şuan.
otobandan gidip geldiğim için hız az geliyor bazen ama şehir içinde daha hızlısı beni daha çok yaralayabilridi.![]()
geçmiş olsun, zamanla tecrübe kazandıkça 100 cc az gelmeye başlayacak, ama şehiriçi için ideal tarzda bir motor bence, tekerin düz bassın =)
motor hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Bende 1-2 hafta önce wing-go aldım motor vites ufaltırken yada freni biraz sert yapınca kayıyo ona dikkat etmek lazım kazasız belasız![]()
Bak şu kitabı edin çok cuzzi bi fiyatı olması lazım. İstanbulda kolaylıkla bulabilirsin
Biçok şeyin cevabını bulabilirsin içinde, takıldıkça açar açar bakarsın, hem anlatımıda espirili :mrgreen::cat:
[url]http://p1308.hizliresim.com/1d/f/rfrnd.jpg[/url]
saolasın hocam. evet şimdilik iş görüyor.
amin inş. arada kayıyor ediyor ama
aslında motoru ben artıçıyken usta bir sürücünün sürmesini test etmesini isterdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------
bu motora baya binicem ne bilim atıyorum 1 sezon daha
yada 20 30 bin km ye kadar.
ondan sonra yeni motoru aldığımda (inşaallah)
bu motoru, ehliyetini almış, bütün ekipmanlarını almış olması şartıyla motor kullanmaya yeni başlayan genç herhangi bir arkadaşa hediye edicem.
Ben de winggo almak istiyorum ama pişman olur muyum bilmiyorum. Biri bana yardımcı olabilir mi?