Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benzin buharlaşması bütün motosikletlerde vardır. Ibrenin öyle gösterdiğine bakmayın.
Bence o kadar çok buharlaşamaz. Ya da ben çok buharlaştıgına inanmak istemiyorum. :)

Benzin buharlaşması bütün motosikletlerde vardır. Ibrenin öyle gösterdiğine bakmayın.
Bence o kadar çok buharlaşamaz. Ya da ben çok buharlaştıgına inanmak istemiyorum. :)

Merak ettiriyosunuz adama kardeşimmm... ;)

Bu durumda depo güneş görüyorsa teorik olarak tüm motorlarda buharlaşmanın olması lazım. En kalite motorlarda bile depo kapağı izolasyonunun buharlaşmayı kaçırmamak için yapılacağını sanmıyorum. Zaten bunu tam olarak yapabilse depo patlar. :)

Merak ettiriyosunuz adama kardeşimmm... ;)

[url]http://p1308.hizliresim.com/1d/h/rj7sw.jpg[/url]

Bu durumda depo güneş görüyorsa teorik olarak tüm motorlarda buharlaşmanın olması lazım. En kalite motorlarda bile depo kapağı izolasyonunun buharlaşmayı kaçırmamak için yapılacağını sanmıyorum. Zaten bunu tam olarak yapabilse depo patlar. :)

Depo patlamaz tabi de :D benzin filtresini, hortumlari catlatabilir. icinde buhar basinci varken kaza yapmak daha buyuk tehlike yaratir

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

Yedege aldigimiz vanayi kapali duruma getirsek belki ucmayi azaltiriz. ben depo kapaginin contasini da kalinlastirmayi dusunuyorum. Benzin zaten pahali bide havaya ucmasina musade edemem :D

Merhaba arkadaslar bende 2011 model yamaha 125 esd alarak araniza katilmis bulunuyorum.yalniz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Sigorta fiyatlarini ogrenince agzim acik kaldi. Suan en uygun 256 tl ye halk ve allianz var daha uygun bulabilirmiyiz acaba?? Yasimda 27 bununda etkisi oluyormus sanirim. Bu fiyatlar motordan soguttu beni araba sigortasi bile bundan uygun nasil istir anlamadim. Yardimci olabilecek arkadas varsa sevinirim

çok teşekkür ederim.sanırım haklısınız 31lt gayet iyi duruyor görüntü açısından.kısmetse yakında bende taktırınca fotoyu eklerim daha büyük hacimli bir çanta olursa yani, o da fikirlerinizi almak için.

Minik oynaşmalarla tatlı hale getirdim sanırım.

Kickstart ve çamurluk iptali, gri şeritler vs vs :)

1091192_593877787300660_832459291_o.jpg

1097669_593878223967283_963258131_o.jpg

1096976_593877807300658_1503174313_o.jpg

Vay vay vay... Kıvamında olmuş değişiklikler. Vıcık vıcık apaçi işi motorlardan sonra böyle zevkli denemeler görmek güzel.
Ayrıca photoshop işinden de anlıyorsunuz belli ki... :)

Vay vay vay... Kıvamında olmuş değişiklikler. Vıcık vıcık apaçi işi motorlardan sonra böyle zevkli denemeler görmek güzel.
Ayrıca photoshop işinden de anlıyorsunuz belli ki... :)

Tatlı modifiyeler çok hoşuma gider, bana özel olduğunu bilmek güzel :))

azıcık anlarım photoshop'tan da hocam :))

merhaba arkadaşlar, 2008 model yıbır'la aranızdayım :) , honda innova ile birlikteliğimiz tatlı bi şekilde son buldu :p , deneyimleriniz benim için çok önemli , neyse
antalya'dan selamlar :king: ,

ya o ses beni rahatsız diyo yani yagı değiştireli 300 km fln oldu acaba diyorum yagın markasından mı yapıo dedim kendi kendime.. yamalube koydurduk castrolle 15 50 ile dğiştirsem mi diye düşünüyorum yani o kadar :D

bende yağın erken değişiminden yanayım bi kutu yağ cüzdanı etkilemez illa yağın kararmasını beklememek gerek erken değiştirmek motorun damarlarındaki kanın yenilenmesi gibi algılarsak faydalı.. :D :p

eski kasaların seslerini biliyodum gecenlerde yanımdan geçti canımı sıktı tamam makinamdan memnunum ama insan takıyo böyle bazen küçük şeyler olsada..

20/40 castrol yağ koydum .ses mes gelmıyo benım motordan.

Merhaba arkadaslar bende 2011 model yamaha 125 esd alarak araniza katilmis bulunuyorum.yalniz sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. Sigorta fiyatlarini ogrenince agzim acik kaldi. Suan en uygun 256 tl ye halk ve allianz var daha uygun bulabilirmiyiz acaba?? Yasimda 27 bununda etkisi oluyormus sanirim. Bu fiyatlar motordan soguttu beni araba sigortasi bile bundan uygun nasil istir anlamadim. Yardimci olabilecek arkadas varsa sevinirim

Bursa'da yaptırayım demiştim ama 208 lira dediler, yaş ve ilk alınan araç olduğundan far ediyor galiba. araştırırsan daha uygununu bulabilirsin herhalde

Motosikleti
Yamaha XJ6

Bende motoru alalı 2 ay oldu. 2012 model motorun sigortasını 102 tl yaptırdım yasim 36 sana tavsiyem Sigortacılari gez fiyatlar cok değişiyor

sigorta sepeti.net adresine girip formu doldurun.1 gün sonra telefon açıp en ucuz sigortayı yapan şirketin teklifini veriyorlar.
Kredi kartı bilgilerini telefonla vermek istemiyorsanız;benim gibi,yolda tabelasını gördüğünüz bir acenteye gidin,teklif bilgisayar
sistemine girildiği için ayni fiyattan,sigortanızı yaptırın.

Ruhsat plaka ve sigorta islemleri icin 550 lira verdim. Motoru aldigim yer yapiyor. 79 tl de vekaletname parasi. 2013 model yas 26

Ben iki gün önce 112 liraya yaptırdım. Ama markayı Yamaha olarak değil de sprinter olarak girdi.
Problem olmaz dedi, bende eğer problem olursa, gelir yakana yapışırım dedim. :)

Yamaha YBR 125 kullanıcıları için hoş bi sayfa oluşturma amacındayım, facebook'tan takip ediniz efem.

Buluşmalar, gerekli bilgiler, tamiratlar, yararlı modifiyeler vs vs.

https://www.facebook.com/yamahaybr125esdTR

Telefonda whatsapp uygulamasini kullanan arkadaslar birbirimize numaralarimizi verip ybr adina whatsapp uzerinden bi grup da olusturabiliriz. Tamam derseniz grubu olustururum numaralarinizi pm atmaniz gruba eklemek icin yeterli olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar