Sonunda Alabildim(Suzuki GSR600)

Herkese çok teşekkürler...

Motosikletle ilgili ek bir bilgi hatayı affeden ve yol tutuşunu bugün bana ciddi bir biçimde ispatlamış bir makina...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kazabela vermesin maşallah ,
antalyadan kenan ben kardeş sekizinci ay da bende alıyom aynı makineden ,süper bisecim tebrikler ,makine oldukca etkileyici ,çok makine biliyom aslında hondacıyım ama bu aleti görür görmez oha dedim ,antalyadaki suziki bayii inde ki arkadaş bilir redbull cu desen tanır dükkana girergirmez nasıl tepki verdimi hergünde uğruyom inşallah bi aksilik olmazda alacam makineyi , hatta alınca bi clup kurarız gsr 600 diye neyse hayırlı olsun maşallah

Allah:salut: kazadan:salut: beladan:salut: korusun:salut:
Allah:salut: bizede :salut: nasip etsin:salut:
güle güle kullan:queen: :queen: :queen:

kardesım allah kaza bela vermesın ıyı gunlerde kullan behc parkta gorusuruz ınsallah allahım banada nasıp etsın boyle bır seytanı:mrgreen: cınar kendıne ıyı bak bye

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
allah kazadan beladan sakınsın.
iyi günlerde kulanırsın inşallah.çok güzel bir makina, iyi bir seçim.
tebrik ederim...
darısı başımızaaa, amiinnn... :cat: :rendeer:

hayırlı ugurlu olsun allah olmayanlarada nasıp eylesın darısı basımıza gule gule kullan allah kazadan beladan korusun

hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin güle güle kullan :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kazabela vermesin maşallah ,
antalyadan kenan ben kardeş sekizinci ay da bende alıyom aynı makineden ,süper bisecim tebrikler ,makine oldukca etkileyici ,çok makine biliyom aslında hondacıyım ama bu aleti görür görmez oha dedim ,antalyadaki suziki bayii inde ki arkadaş bilir redbull cu desen tanır dükkana girergirmez nasıl tepki verdimi hergünde uğruyom inşallah bi aksilik olmazda alacam makineyi , hatta alınca bi clup kurarız gsr 600 diye neyse hayırlı olsun maşallah

Hani ne oldu klüp işi.:)

hayırlı uğurlu olsun güzel seçim,TR de alınabilecek en yakışıklı en karizmatik naked bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar