hem sadece daytona ile mi görüşüyorsun? kızıltoprak bayisinde vardır belki mat gri. oraya sordun mu? 3 hafta önce falan dükkanda vardı mat gri, görmüştüm.
Yzf r125 Türkiyede ki kullanıcıları için açtığım ortak platform. Beklerim efendim.
https://www.facebook.com/Yzfr125.Turkey
kimse cevap vermiyor, kendi kendime konuşacağım herhalde.![]()
hafta sonu benim yavruyu 10.000 km bakımına götürdüm. 7800 km'de satın almıştım, 9300 km'de erken bakıma soktum. Motor yağı, yağ filtresi, buji(her ne kadar gerek olmasa da) değişti. hava filtresini kontrol ettik, gayet temiz olduğu için değiştirmeye gerek duymadık. onun dışında debriyaj ayarı, lastiklerin havası, yıkama falan derken kapsamlı bir check up gibi oldu.bu arada 3 adet sinyal lambasının da sağlam bir kağıt bant ile tutturulduğunu hatırlatayım. nedense çok çabuk elimde kaldı 3'ü de. tanesine 60-70 tl fiyat biçtikleri için gözüm kesmedi. bant ile tutturduk şimdilik.
öyle işte, gökhan usta ve yanındaki elemanı sağ olsun ilgilendiler, güzel vakit geçirdim. motorumuzun konusu pek öksüz kalıyor diye anlatasım geldi.
Dostum ooo güzelce bakımını yapmışsın motorun. Kazasız belasız kullanNe kadar tuttu bütün masrafın?
kimse cevap vermiyor, kendi kendime konuşacağım herhalde.![]()
hafta sonu benim yavruyu 10.000 km bakımına götürdüm. 7800 km'de satın almıştım, 9300 km'de erken bakıma soktum. Motor yağı, yağ filtresi, buji(her ne kadar gerek olmasa da) değişti. hava filtresini kontrol ettik, gayet temiz olduğu için değiştirmeye gerek duymadık. onun dışında debriyaj ayarı, lastiklerin havası, yıkama falan derken kapsamlı bir check up gibi oldu.bu arada 3 adet sinyal lambasının da sağlam bir kağıt bant ile tutturulduğunu hatırlatayım. nedense çok çabuk elimde kaldı 3'ü de. tanesine 60-70 tl fiyat biçtikleri için gözüm kesmedi. bant ile tutturduk şimdilik.
öyle işte, gökhan usta ve yanındaki elemanı sağ olsun ilgilendiler, güzel vakit geçirdim. motorumuzun konusu pek öksüz kalıyor diye anlatasım geldi.
selam gençler,
bir sorum olacak. lastiklerinizin havasını ne sıklıkta kontrol ediyorsunuz? yani aslında 2 günde bir kontrol etmek lazım tabi de benim şöyle bir sorunum var; lastiklerin havası her 2 günde bir düzenli olarak düşüyor. sibop iğnelerini yeni değiştirmeme rağmen. bu normal mi? 32psi yapıyorum mesela arka tekerleği, artık sıcaktan mıdır nedir 2 gün sonra 28-29 oluyor. haliyle bi benzinciye uğrayıp düzenli olarak olması gereken haline getiriyorum. merak ettiğim herkeste mi böyle?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-monster-modifiye-sinyal-seti-2-127636578/detay/
bu ilandaki sinyaller hoşuma gitti fakat yuvaya otururmu emin değilim sizce nasıl
Halk sigorta, 256 tl
Arkadaşlar Allah'ın izniyle yarın motor için parayı ödüyorum, artık ne zaman gelirse kısmet. 1 hafta falan dediler de bakalım artıkŞu an ne kadar heyecanlı olduğumu çoğunuz anlarsınız. Benim ilk motorom olacak, almak da çok kolay olmadı. Sevincimi sizlerle paylaşayım dedim. İyi dilekleriniz için de şimdiden teşekkür ederim.
daha önce karbüratörlü motor kullandınız mı abart egzozu bulunan genelde onlarda anahtarla veya kontaktan ac kapa yaparak patlatırlar enjeksiyonda bunu yapamazsın ama onun yerine motoru kompresyona sokarak gazı da tam boşluk ve kavrama noktasında tam ortasında bırakırsan o ses gelir yani egzoz patlatma yapar bence bu yüzden o ses geliyor ama ayarsızlık varsa sübabta onu bilemem benim fikrim bu yönde
kac km de senin motor