Arkadaşlar, çok yakın bir akrabama benim aracılığımla cbf 150 almıştık, fakat bi tercih karmaşası yaşıyor, babası sıfır 125 cc sym scooter almış. Sym aldıktan sonrada kendine ait olan eski scooter unu satmaktan vazgeçmiş. Sym yi oğluna vermiş. Şimdi iki motor oldu akrabasmın üzerine, sym sürpriz oldu. Koyacak yeri yok, ki iki motor külfet olur. borcumda var. İkisinden birini satmam lazım abi hangisini satayım derken derken, cbf i satmaması konusunda her ne kadar ikna etmeye çalkışsamda başarılı olamadım. Sym scooter 125 cc 80 kadran var. 50-60 km h tan daha yüksek hızla stabil seyahat edilmez. Kendisine çok söyledim ama dinmletemedim. Cebinde aslan gibi a2 si varken cbf 150 yi satmaya karar verdi. sofor aldık daha 40 km de diye syme yi tmaya kıyamadığından aslan gibi cb f i satacak. İlanının linkini kopalayayım.. İsteyen yardımcı olurum. 100-150 tl de fiyatta güzellik yaptırırım.
İlan linki bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bakimlari-tam-kazasiz-cok-temiz-134021182/detay
Motorun son 1000-1500 km içersinde lastikleri değişmiş, swalolow, zincir dişli grubu, ön arka fren balatası yeni değişmiş. ilk sahibi eli anahtar tutmayan bi şahısmış
anlamaz etmez miş, bu yüzden motor 2000 km de bir servis bakımına girmiş, bakım evrakları mevcut. yedek anahtarları mevcut, muayenesine 9 ay var. Motoru ben denedim, gaz kesme, tekleme vb gibi kronik bir posizyon yok. Almayı düşünen kardeşime yardımcı olurum.