Tahsin abi bu sefer 480 gitti sürekli dip gaz gitmediğimden tam birşey söyleyemem.Ben genelde 5000 de şehir içi seyrederim, ani hareketlerden kaçınırım.Sen bana bakma yani :queen:
Bu arada Artık forumda YZF 125 racing sollamış, yetmemiş onunla kapışan mondial 150 cc yide sollamış bir çakma apaçi ile muhattap oluyorsunuz :queen:
Konu şu şekilde cereyan etti:Biz Kuşadasın'da Cb si olan Emircan arkadaşım ile Gocart yarışlarına gidip, kabak lastiği verdiği gazla 20 dk boyunca yengeç gibi dört tekerde yanlamıştık.Aynı grupta yarışa giren 2 adet ergene 2 tur bindirmiştim, hızlarını alamayıp dışarıda kapışmaya başladılar bizimle.Birde 2 eleman birden gel gel hadi gibisinden el kol yapmasınmı :queen: Adem Abi den öğrendiğim ince ayar ile bir yatışa geçtim.2 mizde dip gaz giden yzf yi soladıktan sonra ben birde mondialı solladım.2 side baktılar motoru patlatıcaklar bıraktılar :mrgreen:Yazık yahu adam kaç para vermiş racing motor almış, sonra gelde 2000 liralık motor seni sollasın. İş mi Allah aşkına :queen:Ben olsam satardım şahsen :flower: .