- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnanmicaksın ama yapmadım. Benim gençliğimde internet bile yoktu. Sen buradan 100 kişi uyarıyor sen hala kendi havandasın.
Madem anlatılanları başına iş gelmeden anlamıyacaksın , ozaman başına geleceklere hazırlıklı olucaksın , hiç mızmızlanmicaksın.
Ergen olmakla aptal olmak arasındaki farkı ayırt etmek lazım.
Ayrıca o motorlarla artislik yaptığınız yayalar varya o yayalar araba kullanabiliyorlar. Aklında olsun. O yollarda aklını aldığınız yayalar varya , birgün araba ile sizin canınızı alabilir. Hiç durmazlar bile. Bir insanın canı bukadar beş para etmez olmamalı.
Aynalar konusunda bile boş konuşuyorsun. Dünyada tek ayna onlar değil. Yenisini alabilirdin.
( sana hitap ediyormuşum gibi yazdım , gerekiyorsa üstünede alınabilirsin ama yazdıklarım o saçma sapan motosiklet kullanıcılarınadır )
Tr ye giren ilk cub motoru alıp kullanmış adamım , Bir bodruma gittim cub dan da kullanıcılarından da nefret ettim. Ölseler su vermem . O derece tiksindirdiler kendilerinden.
Şimdi vay efendim cublara düşmanlar.
O öyle değil.
Başlık şu olmalı .
Bu cub kullanıcıları neden insanları kendilerine düşmen ederler. Neden arkalarından ana avrat bacı küfür ettirirler.
Bu nasıl bir zevkdir.
Bak benim başlığım ve sorumda bu hadi çıksın bir delikanlı cevaplasın bizde onları anlamaya çalışalım biraz. Belkide haksızlık ediyoruzdur.
o zaman madem konu açıldı ennn baştan anlatayım üşenmeden yazacagım.
- Birgün internette boş boş dolanıyordum sizin deyiminizle apaçilik dönemim (artık apaçi oldugumu düşünmüyorum keşke aynı memlekette olsaydık biraz kullanışımı veyada düşüncelerimi bilseydiniz)
- neyse işte youtubdan pejo nun üstüne yatan gençleri filan izliyordum sonra googleye yazayım bari dedim belki cup'un üstüne yatan biride video çekmiştir diye
- lifan tay 100 yazdım ve motosiklet.net çıktı.
- neyse girdim 2-3 yorumları filan okudum baktım ki forum çok güzel ( iyikide mt ye üye olmuşum iyiki o gün bu siteyi bulmuşum)
- sonra birinin yorumunu gördüm işte kuba cup var 80 i geçmiyor diye
- sonra biri yazmış en kral cup 90 ı geçmez diye dedim ki bunu ben yaparım ve video çektim bunu sizlerde biliyorsunuz ( keşke çekmez olsaydım )
- yapılan yorumlara baktım dedimki bu adamlar bişeyi biliyo görmüş geçirmiş adamlar dedim sonra internetten bi kaç motor kazası izledim ve sizin deyiminizle o içimdeki apaçi canavarını öldürdüm. sonra bigün evden işe diye çıktım servisi kaçırdım ve motorumla yakalanıp ceza yedim ve iyice akıllandım. motorumu çıkartıp plaka ruhsat vs her ne gerekiyosa aldım kask aldım eksozumu kapattırdım ne bileyim herşeyimi 4 4 lük ettim. bi ehliyetim eksik onuda sınava girdim bi soruyla kaybettim bu ayın 24 ünde bi daha gircem inş. ve en sonda bu olay başıma geldi. şimdi diyeceksiniz ki kimseyi inandırmaya çalışma diye. artık motorumu bilinçli bir motosiklet kullanıcısı nasılsa öyle kullanıyorum evet eksiklerim var ama hepsini yavaş yavaş gücümün yettigince tamamlıyacagım