yeni motorum ve giysilerim. iyi bayramlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

Hayırlısı olsun.Super sport'a 1 adım daha :) Kazasız belasız...

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Mont 499 kaskada 199 euro verdim. 49 euro da agv vizör. Ama bunların hepsini % 20 indirimli aldım :) ben arai kask bakarken kendimi bir anda agv k3 ün içinde buldum. Gerçekten çok iyi ya kask. Kafada duruşu kalitesi vs çok iyi. Gene olsa gene agv alırım. Mont ise deliksiz olduğu için hava alma kısımları biraz kısıtlı bu yüzden terletiyor ama dainese in kalıbı bile benim hoşuma gidiyor kalitesi ve üzerime oturması da cabası. Gene olsa gene aynı seçimleri yapardım yani uzun lafın kısası o kadar memnunum :) egzoz için kartaldaki ustanın numarası varmı acaba ? Yoksa tiger alıcam çünkü.

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/97943-egzos-borusu-bukturme.html

burada site linki verilmiş ve maps tarifi var ancak sitesi bakımda sanırım şuan garip bi site açılıyor normalde sitesi bu değil o yüzden numarasını bulamadım ancak bi forumda bu yazıyor (0216) 377 0143 dene bi ancak dükkan hala faal ben tarifini yaparım bulamazsan sen kartal köprüsüne çık yada reali bul ara beni 0538 213 77 85

bayram arifesinden 1 gün önce ümraniye esenevler mah. yunus emre caddesinden geçtinmi aynı ekipmanlı birini gördümde benim ofisin önünden geçerken :)
hayırlı olsun bu arada güle güle kullan

Hocam yüksek süratlarda k3 ses alıyor deniyor. Ses durumu nasıl?

biraz geç oldu bi süre buralarda yoktum ama şöyle söyliyim, vizör kapalıyken ses epey azalıyor. biraz daha azalsa zaten tehlikeli olur korna vb. gibi açıdan. alıcaksan kalitesi ve sessizliğinden şüphen olmasın dostum.

Dainesse montu ne kadara aldınnız acaba fotografda ki ?? 1 in üstunde dıye hatırlıyorum

hani bebeyken annemizle pazara giderdikte birinin elinde bi şeker oyuncak bişe görürdükte içimiz cızzz ederdi banada al diye ağlardık ha işte o durumdayım annemin gidip ağlıyacam birazdan :salut:
Cıncık gibi motor Allah grenajlarını asfalta değdirmez inşallah :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin egzoza gelince Kesinlikle avcrom egzoz olmalı bence diğerlerinin hepsi berbat pat-pat-pat ama bu öle değil

Bence egsoz alacağınıza Allah' a emanet olan (çoğu kendini koruduğunu sanan motorcuda olduğu gibi) belden aşağınıza da birşeyler alsanız iyi edersiniz.(pantolon,bot vs.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar