yeni motorum ve giysilerim. iyi bayramlar.

Tek eksiğim egzoz. Oda uygun bir egzoz olmadığı için. Varsa 250r a takipta iyi ses alan söylerse sevinirim.
r8t10.png

r8sw2.jpg

r8sx4.jpg

hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.
tiger ın sesi tek silindirli motorlarda gerçekten cok tok.
cbr 125 te sesini dinlemiştim gercekten cok güzel ses veriyor
kendi motorum içinde tiger aldım, 1-2 güne takacagım..

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun,güle güle kullan.iyi bir tercih.:cat:

hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.
tiger ın sesi tek silindirli motorlarda gerçekten cok tok.
cbr 125 te sesini dinlemiştim gercekten cok güzel ses veriyor
kendi motorum içinde tiger aldım, 1-2 güne takacagım..

125 te ses çok iyi ama aynı egzozu 250 ye takınca kimse beğenmiyor. :( ses helikopter gibi çıkıyor. 250 ye egzoz takan çok az kişi gördüm :( honda cbr250 için konuşuyorum.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin

tekerin düz bassın

HAYIRLI OLSUN montu bende düşünüyorum ankarada 1.250 tl siz kaça aldınız.?

vay vay vay. Yaldır yaldır yanıyor resmen :)
Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin.
Hayırlı uğurlu olsun

hayırlı olsun güzel seçimler.

Kazasız belasız cezasız sürüşler..

Hayırlı olsun, bu mont bu aralar çok moda. Bir çok kişide görmeye başladım. Yaz günü terletmiyor mu acaba ? Ben fileli tekstil montla bile bazen daralıyorum.

Maşallah , nazar değmesin . Madem cbr bende atıyım bir foto , aslında daha önceden paylaştım ama olsun :) bende beyaz renk uyumunu göstereyim .

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

egsoz konusunda cbr250 ye tiger takan çok kişi gördüm carbon başlı trioval hem ses hemde şekil olarak harika duruyor

ama daha özel kendi istediğim sesi ve kendi istediğim şekli istiyorum diyorsan ERCAN USTAYA uğra kartal köprüsü hemen üstünde smoke head egsozlarını üreten kişi deden egsozcular ve 50 yıldan fazladır aynı yerde hizmet veriyorlar araştır derim memnuniyet garanti

Gülegüle kullan kardeşim tekerin düz bassın ayrıca ekipmanlarında çok güzel özellikle AGV kaskın aynısı bendede var çok güzel bir tercih yapmışsın herşeyinle:cat::cat:

Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Mont 499 kaskada 199 euro verdim. 49 euro da agv vizör. Ama bunların hepsini % 20 indirimli aldım :) ben arai kask bakarken kendimi bir anda agv k3 ün içinde buldum. Gerçekten çok iyi ya kask. Kafada duruşu kalitesi vs çok iyi. Gene olsa gene agv alırım. Mont ise deliksiz olduğu için hava alma kısımları biraz kısıtlı bu yüzden terletiyor ama dainese in kalıbı bile benim hoşuma gidiyor kalitesi ve üzerime oturması da cabası. Gene olsa gene aynı seçimleri yapardım yani uzun lafın kısası o kadar memnunum :) egzoz için kartaldaki ustanın numarası varmı acaba ? Yoksa tiger alıcam çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar