Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İlk aldığımda taktırmıştım, ben de memnunum... Ama Asuvara'nın tavsiye ettiği irc'leri
deneyeceğim kısmet olursa ybr o zamana kadar...
Motosiklette güvenlik, kasktan bile önce lastikten başlıyor bence...

Usta ben de irc dusunuyorum, duz lastikleri icin pek iyi degil diyorlar da winter grip var kis lastigi, onu tavsiye ediyorlar kuryelerde sikca gordugum de o lastik

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------

http://www.anlas.com.tr/urun.asp?konu=urunler&anakategori=7&marka=1&kategori=77&sayfa=

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ybr ile uzun yolda sabit 70km hızla 100km/2 lt gibi rakamlara ulaşmak mümkün ama senin sabrın buna el verir mi orasını bilmem
bende şehir içi genelde 2.7 2.8 gibi tüketirdim uzun yolda ise 9.5 lt benzin ile 440km gittiğim oldu
tam dolu depo 575km gittim belki birkaç km daha giderdi fakat yolda benzinlik olamayacağını hesap ederek yakıt aldım...

Eyvallah abi bilgiler için. Benim birazda elimin ayarı yok,sürekli devirli kullanıyorum. Buna rağmen iyi yine de. Zaten benzinin 5 tl oldugu memlekette az yakan araç olmaz :) Bu arada motor işini ne yaptın abi?

Bu arada tüm arkadaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim,hayırlı bayramlar herkese :)

Ybr 125 debriyaj balata orjinal, eksantirik zinciri orjinal, ön ark fren balata orjinal , hava flitersi orjinal, buji, o ringli zincir dişli takımı, ön arka lastik michelin veya metzeler.
Yakın zamanda bu paraçaları değiştiren oldumu, parça fiyatları ne kadar tuttu

Ybr 125 debriyaj balata orjinal, eksantirik zinciri orjinal, ön ark fren balata orjinal , hava flitersi orjinal, buji, o ringli zincir dişli takımı, ön arka lastik michelin veya metzeler.
Yakın zamanda bu paraçaları değiştiren oldumu, parça fiyatları ne kadar tuttu

o kadar masraf yapma sat o motoru. o ne öyle :D

F54

Eyvallah abi bilgiler için. Benim birazda elimin ayarı yok,sürekli devirli kullanıyorum. Buna rağmen iyi yine de. Zaten benzinin 5 tl oldugu memlekette az yakan araç olmaz :) Bu arada motor işini ne yaptın abi?

Bu arada tüm arkadaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim,hayırlı bayramlar herkese :)
uğur ben cbf aldım 0

F54

arada ki terk fark biraz tork biraz yakıt bunlar cbf te fazla..
görsel olarakta sinyalleri gömme bence ybr den daha güzel
gerisi aynı
sağlamlık hariç tabiki

Arkadaşlar tur camını 60 liradan daha ucuza alabileceğimiz bir yer var mı acaba?

Ben 50 liraya almıştım, kargosuna 20 lira verdim, vida mida derken 80 lirayı buldu.

İlan linki
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...osiklet-yamaha-ybr-125-on-cam-94943883/detay/

Satılık ilanım da bu, fotoğraflara bakabilirsin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-cok-temiz-ybr-125-126024151/detay/

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Son yakıt ölçümü 20 Tl'ye 144 Km... Karma kullanım... 2.8 litreye tekabül ediyor.... Ne yaparsam yapayım bu tüketimin altına düşemedim.

Gerçi 0,1-0,3 litrenin bi önemi yok ama bazen 2.2'leri falan okuyunca deniyorum. Olmuyor :)

Bu arada motor blogu alısık oldugumdan daha fazla ısınmaya basladı... 10 40 ile bu sıcaklarda 3000 km gitmemek lazımmış demek...

Bende 25 liralık aldım 5 lt yani, 200 km tamamladım biraz daha gider, benim en fazla gördüğüm ölçün 2.43lt/100km oldu.
Devir aralığım hep 6-8 arasıdır, 2 3 günde bir 200 km bir yola gelip gidiyorum genelde tam gaz.
Dün en son 131 km hız yaptım, hemen hemen 10 bin devirdi.

Usta ben de irc dusunuyorum, duz lastikleri icin pek iyi degil diyorlar da winter grip var kis lastigi, onu tavsiye ediyorlar kuryelerde sikca gordugum de o lastik

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------

http://www.anlas.com.tr/urun.asp?konu=urunler&anakategori=7&marka=1&kategori=77&sayfa=

Wınter Grıp IRC adı üstünde kış lastiği kışın kullanılması gereken lastik yaz şartlarında kullanıldığında istenilen performans alınamazki :farao:

Helal olsun Fatih :cat: fakat bu söylediklerini sakın ola CBF sayfasında yazma doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış çünkü :cherry: ama sen kovulsanda bizim köyde sana her zaman yer var aga buyur gel :cherry: :rendeer:

F54

honda babamın fabrikası değil neyse o her yerde yazarım çizerim kendi gördüklerim başkalarını rahatsız ediyorsa saygı çerçevesinde olduktan sonra bence sıkıntı yok
bu motoru aldığım fiyata satacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
sattığım gün gidip gene ybr alırım eğer büyük motor alamıyorsam
bu motor belki hiç sıkıntı çıkarmayacak mutlu mesut gezeceğim ama ten uyumunu yakalayamadığımı düşünüyorum
rengi dışında beni ona bağlayan bi özelliği yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar