Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Beyler, benim port bagajın iki kenar ucunda plastikleri yürütmüşler...
Yakışıklansın derken... Küçük parçalar da olsa yerinde olmadıklarını bilmek pek hoş değil. :(
Rialli'ye falan baktım, google'da da arattım ama karşılaşmadım 'ybr 125 port bagaj lastiği' ve 'ybr 125 port bagaj contası' olarak.
Aynılarını nereden bulabilirim?
Ya da benzer iş görebilecek parça nerede vardır?...

Ben motoru 2. el aldım, bu dediğiniz parça var mı yok mu hiç dikkat etmemiştim. Sonradan gözüme çirkin gelmeye başlayınca silikon sıktım ve dışta kalan kısmı yumurta gibi kestim.
Seçenek olarak aklınızın bir kenarında durabilir :cat:

İrc nin hani su disli olan winter grip lastikleri nasildir? Lastik almak istiyorum, michelin metzeler pahali ve cabuk bitiyorlarmis, kuryelere bakiyorum ankarada hemen hepsinde irc winter grip var, kafama takilan su, acaba o lastik yazin kullanimda hiz keser mi yakit artar mi tikirti yapar mi? Kullananiz var mi?

İzmirde şeytanın bacağını yavaşça kırdık.Fotografları aldım.Pierzig'e Emircan'a teşekkür ederim.Bundan sonra daha kapsamlılarını gezi ,kahvaltı formatında yapmayı düşünüyoruz.

Emircan emniyetli sürüşler hayırlı olsun.

Bayramdan sonra urlada falan kahvaltı olabilir:)
Emircan güzel motosikletmiş hayırlı olsun uzun yol daha çekilir onla :mrgreen:

Mantıklı... Çapını ölçüp bakabilirim. Teşekkürler... :)
Ne için çalarlar onu da anlamış değilim...:jocolor:

Ya onlar düşmüşte olabilir çünkü çok dandik yapılmış motoru ayaklığa kaldırırken bile onlara değiyor ve düşüyor .Benimkinin bi tanesi motorcuda düşmüş farketmemişim gördüm taktım sonra 2si bereber yine düşmüş farkında olmuyo ..7
Ama oraları kesin tıkamak lazım içi küflenme yapıyo ....

İrc nin hani su disli olan winter grip lastikleri nasildir? Lastik almak istiyorum, michelin metzeler pahali ve cabuk bitiyorlarmis, kuryelere bakiyorum ankarada hemen hepsinde irc winter grip var, kafama takilan su, acaba o lastik yazin kullanimda hiz keser mi yakit artar mi tikirti yapar mi? Kullananiz var mi?

Kuryeler kullanıyorsa bi bildikleri vardır kesin ki kullanıyorlardır :)
Asuvara hocam da bahsetti bana irc griplerden .Fiyat performans lastiği bence ...
Ben de Me22 alacaktım sırf yola yapışıyor diye varsın çabuk bitsin :)
Kışın iyi olur yumuşak hamur .Zaten şimdi düşünmüyorum ...

Merhabalar, bende bisikletçiyim gaziemir de grubumuz var face de gaziemir bisiklet grubu yazarsan çıkar eklerim hemen seni pierzig ;) bu arada ASUVARA yı gördüm daha önce, çünkü hiçde yabancı gelmiyor fotolardan baktımda acaba aynı yerde mi oturuyoruz :D

Etkinliğinizi görmedim foruma anca baktım görsem mutlaka katılırdım :( birdaha yapın öyle bir etkinlik ya walla katılmak istiyorum bende.
Face ye baktım da Gaziemirle ilgili bir kaç grup var link atarsan güzel olur ...
Zaten bir sürü çarşamba perşembe bisikleçilerine üye oldum ama hastalandıktan sonra nasip olmadı turlamak ...

Ya onlar düşmüşte olabilir çünkü çok dandik yapılmış motoru ayaklığa kaldırırken bile onlara değiyor ve düşüyor .Benimkinin bi tanesi motorcuda düşmüş farketmemişim gördüm taktım sonra 2si bereber yine düşmüş farkında olmuyo ..7
Ama oraları kesin tıkamak lazım içi küflenme yapıyo ....

Yok hocam ya zor ihtimal çünkü tecrübeli Ybr'ci bir tanıdığımla oraları japonla
yapıştırmıştık. Ama yine de belki öyle olmuş olabilir, uzun yol yapmıştım keza artçılı.

Bak ben de japonla yapıştıracaktım kaç sefer unuttum ,benimkisi kaldırırken düştü eminim ama yapıştırdıysan seninkisi araklamadır kesin .
Bizim bi keresinde kuşadasında buji kapağını kesip çalmışlardı yani o kadar manyakları var :queen:

Link budur hocam buyurun harika etkinlikler yapıyoruz, motor bisiklet farketmiyor :)
https://www.facebook.com/groups/gaziemirbisikletgrubu/

YBR'yle birazcık manyaklık da yapılıyor, bilginize ! :p

1077462_10151792052592259_1829515456_o.jpg

1149188_10151792052382259_957385382_o.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son yakıt ölçümü 20 Tl'ye 144 Km... Karma kullanım... 2.8 litreye tekabül ediyor.... Ne yaparsam yapayım bu tüketimin altına düşemedim.

Gerçi 0,1-0,3 litrenin bi önemi yok ama bazen 2.2'leri falan okuyunca deniyorum. Olmuyor :)

Bu arada motor blogu alısık oldugumdan daha fazla ısınmaya basladı... 10 40 ile bu sıcaklarda 3000 km gitmemek lazımmış demek...

ybr ciler. benim motorum 105 e ıkına ıkına geliyor sizinde öyle mi ? 105 geçmiyor

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ybr ciler. benim motorum 105 e ıkına ıkına geliyor sizinde öyle mi ? 105 geçmiyor

En fazla yolda müsait olursa 115 görüyorum ben. Ama stabil 100 rahat gidiyor.

Beyler bu arada daha önce önerilen Shell Advance AX5 15 50 yağı aldım. Eve geldim. Motordaki yağı boşalttım. Sonra aldıgım yag kutusunu actım. Ancak kapagın altındaki koruma kagıdı yoktu. Yani önceden kapak acılıp icine yag konmus olabilir gibi geldi. Acaba shell yağlarında böyle bir durum yok mu? Ya da acık yağ mı kitlediler bana. İstemeye istemeye koydum o yağı

En fazla yolda müsait olursa 115 görüyorum ben. Ama stabil 100 rahat gidiyor.

Beyler bu arada daha önce önerilen Shell Advance AX5 15 50 yağı aldım. Eve geldim. Motordaki yağı boşalttım. Sonra aldıgım yag kutusunu actım. Ancak kapagın altındaki koruma kagıdı yoktu. Yani önceden kapak acılıp icine yag konmus olabilir gibi geldi. Acaba shell yağlarında böyle bir durum yok mu? Ya da acık yağ mı kitlediler bana. İstemeye istemeye koydum o yağı

benimki niye 105 de kalıyor ? akşam akşam sinirlendim gene

Şu an tam karşımda opet var, shell olsaydı bakardım sorunuzun cevabına forum ruhu adına... :)

Bu arada benimki de 110 görüyo en fazla içinizi rahatlatıcaksa...

İlk aldığımda taktırmıştım, ben de memnunum... Ama Asuvara'nın tavsiye ettiği irc'leri
deneyeceğim kısmet olursa ybr o zamana kadar...
Motosiklette güvenlik, kasktan bile önce lastikten başlıyor bence...

köy yollarında kullanmak için arka lastik arayışındayım marka önemli değil ucuz olsun yeter önerisi olan ?

F54

Son yakıt ölçümü 20 Tl'ye 144 Km... Karma kullanım... 2.8 litreye tekabül ediyor.... Ne yaparsam yapayım bu tüketimin altına düşemedim.

Gerçi 0,1-0,3 litrenin bi önemi yok ama bazen 2.2'leri falan okuyunca deniyorum. Olmuyor :)

Bu arada motor blogu alısık oldugumdan daha fazla ısınmaya basladı... 10 40 ile bu sıcaklarda 3000 km gitmemek lazımmış demek...

ybr ile uzun yolda sabit 70km hızla 100km/2 lt gibi rakamlara ulaşmak mümkün ama senin sabrın buna el verir mi orasını bilmem
bende şehir içi genelde 2.7 2.8 gibi tüketirdim uzun yolda ise 9.5 lt benzin ile 440km gittiğim oldu
tam dolu depo 575km gittim belki birkaç km daha giderdi fakat yolda benzinlik olamayacağını hesap ederek yakıt aldım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar