cup motordan racing motor sesi çıkarmı

arkadaşlar bu performans egzozlarının motora zararı yok değilmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

arkadaşlar sizden cup performans egzoz önerisi istiyorum bana ne önerirsiniz aşağıdakilerden hangisini 1. yi mi 2. ciyi mi :)
1.- http://www.sahibinden.com/ilan/yede...rmizi-renk-shark-plus5-hp-sok-130727016/detay
2.- http://www.sahibinden.com/ilan/yede...ki-racing-ozel-uretim-plus5hp-132910516/detay
çift ses ne demek bana kalın ses çıkarması lazım sizce hangisi

acaba bir videosu filan varmıdır sesi aklıma yatarsa alırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

+5hp gerçekmi bu

+5 hp gerçek değil sadece hızı biraz arttı,birde hızlanışı eskisine göre iyi ama sesi gerçekten çok farketti

bu resmide yüklemediğim sayfa kalmadı ama millet sonra "atıyon moruk" demesin diye yüklüyorum her seferinde

Çıkar çıkmazmı.

Motoruna bi hoperlor bağlayıp racing sesini loop'a alıyorsun, öyle geziyorsun.

Yahu o değilde foruma bu apaçiler nerden üşüştü la ?

Şundan alıp taktırırsan aynen yarış motoru sesi çıkacaktır:

LİNK

Çıkmaz diyenler sallayıp durmasın!

bu arkadaş gibi ağzından ses çıkarırsan neden olmasın video kalitesi düşük buldum ama olsun
http://www.youtube.com/watch?v=40gPB9UidnU

Motosikleti
SuZan
cup motoru aldın.. mobilet şasesine oturttun. bide egzoz tak.. muayneye plakaya sigortaya ehliyete ne gerek var yahu.. ecele gidiyorsun kardeşim.. ecele...

cup motoru aldın.. mobilet şasesine oturttun. bide egzoz tak.. muayneye plakaya sigortaya ehliyete ne gerek var yahu.. ecele gidiyorsun kardeşim.. ecele...
bizim bura küçük yer sorun yok öyle dağda bayırda sürcem ama ekipmanlarım tam kask-dizlik-eldiven bir montum yok onuda yazın takmak işkence olur diye almıcam

Motosikleti
SuZan
senin dirseklerin sırtın göğsün yaz gününde para etmiyorsa biz ne yapalım kardeşim.. biz aptallığımıza doymıyalım zaten sucuk gibi terliyoruz.. sırf karizma olsun diye giyiyoruz montu da.. dağda bayırda kullanınca durduracakmı o kampanalar o motoru ? bizim bura büyük yer. biz keyfimizden 460 lira sigorta parası ödüyoruz 50-100 lira 6 ayda bir vergi.. 85 te muayne harcı. hobaaa.. yaptığın iş kanunsuz... Kanunu geçtim ÇOK TEHLİKELİ...

senin dirseklerin sırtın göğsün yaz gününde para etmiyorsa biz ne yapalım kardeşim.. biz aptallığımıza doymıyalım zaten sucuk gibi terliyoruz.. sırf karizma olsun diye giyiyoruz montu da.. dağda bayırda kullanınca durduracakmı o kampanalar o motoru ? bizim bura büyük yer. biz keyfimizden 460 lira sigorta parası ödüyoruz 50-100 lira 6 ayda bir vergi.. 85 te muayne harcı. hobaaa.. yaptığın iş kanunsuz... Kanunu geçtim ÇOK TEHLİKELİ...
oda benim aptallığım işte mont giysen burda adama gülerler deli diye motordan anlayan yok ne yapayım dağda bayırda zaten en fazla 20km hız yapıcam frenlerde bilmiyorum nasıl olacak ama yavaş gidince tutar inşallah(motorlu bisiklette frenler sorun olmuyor 50 km hızla bile tutuyorki ben 90 kiloyum mobiletin frelerinede birşeyler yapıcaz artık bir konu açarım :))

Motosikleti
SuZan
daha fazla denecek söz yok yorumsuz bırakıyorum bundan sonra seni kardeşim.. Allah annene babana üzüntü vermesin...

hocam cup motordan racing sesi çıksaydı adı racing olurdu zaten :) cup sa cup ss ise ss sesi çıkar :)

hani bi laf vardır.gövdeye göre os.rk naparsan yap böyle bir ses yok böyle bir ses alamayacağına hemfikirsek canın ne istiyorsa onu tak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar