tecrüben yoksa düşerim kalkarım diyorsan naked al masrafsız olur ama 1,90 boyla r modeline göre altında daha küçük kalır naked modeli
Ustam naked önü tipsiz sport almak zorundayım zaten sebebı peder sport ıstıyo guvenlık bakımından

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Şefim motoru harbiden beyendım calibreye bir ara arastırdım bır tane kullanıcısı var oda baya bı duzeltme yaptı ondan saldım calibreyi megelli calibreye gore daha kalıplı duruyor cok begendım dogrusu arkadasşlarım cross motor al dıyolar boy ıcın ama oyle bı sansım yok sport almam gerekıyor sana bide sorum ehliyet eylül de cebimde oluyor sürmeyi birazdaha geliştircem megellide motor da düştügümde elimde patlıcak bi durumu varmı yoksa sağlammı plastikleri biraz bilgi verirsen sevinirim
Malzeme kalitesi orta seviyede ancak plastik en önemli konu burda ne kadar sağlam olsa boş kafanı bu konuda karıştırma yatırırsan kırarsın çatlatırsın grenajları gelsin de birisi şu markada olmaz desin,biraz makara yaparız kendileri ile

yedek parça için dokuyucu.com dan bakabilirsin vidasına kada fiyat listesi bulunuyor...Arkadaşlar bugün bakıma girdim...
1.Vites olayına ayar çektirttim:cat:
2.Benzin göstergesi ve birkaç diğer ufak sorunların hepsi KM saati ile ilgiliymiş megelli bayii yi direk ziyaret edip etüt etmiş,not almışlar bayii de tüm sorunları ve hepsi ile ilgilenilecek demişler merkezde çalışmalar yapılacakmış bunlarla ilgili,dijital gösterge komple değiştirilicekmiş herkese garanti kapsamında dağıtılacağını söyledi bayii bayramdan sonra geliyor,buna bağlı sorunlar benzin deposu,göstergesi,devir rölantisi hepsi otamatik olarak düzelicekmiş direk beyinle ilgili olduğu için motor çok daha randımanlı performans vericek dediler bakıcazzz....