megellinin motoru düzenli kullanılırsa yağı bakımı ihmal edilmezse 30 40 bin rahat götürür bence seramik silindir kullanıldığını duymuştum
Evet seramik silindir,KYM motor ismini yanlış hatırlamıyorsam deniz,bu motor yalnız daha geliştirilmişi imiş diğer bu marka seramik silindirlere göre bayiiden aldığım bilgi buydu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
Megelliyi alalı 10 gün oldu,şu ana kadar hiç bir sorunum olmadı.Söylenenlere uygun olarak rodajı ilk 300 km ye tamamladım ve 4500 devirin üstüne de çıkmadı.Dün Adana'daki cumali ustaya gittim. Yağ ve yağfiltresini değiştirttim.Cumali usta sağolsun motorsikletin her tarafını kontrol etti ve motoru 4 4 lük Verdi.İlk bakımdan sonra titreşim falan kalmadı,motorumdan gayet memnunnum ve performansı cidden değişti. Herşeyi geçtim motorun kasa tipi ve sesinin fiyatına gore cidden çok makul olduğunu düşünüyorum ve pişman değilim.Ayrıca yolda soranlar oluyor markası ne diye,Megelliden para isteyeceğim artık bildiğin reklamını yapıyorum istemedenİstanbuldaki bir arkadaştan gördüm mono kapak ve sticker seti almayı da düşünüyorum, motora ne yapsan yakışıyor arkadaş aşık oldum ya:S Şaka bir yana fiyat performans açısından piyasada bulunabilecek en mantıklı motor diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun hoşgeldin gönülden sevenler derneğine dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Megelli 250R ve 250S maksimum 1,5lt yağ almaktadır. Motosikletin yağ göstergesinden kontrol edebilirsiniz. Motosiklete fazla ve eksik yağ olması motosikletin arızalanmasına ve düzensiz çalışmasına neden olur. Yağ göstergesindeki minimum ve maksimum çizgi arasında ile sorun olmayacaktır.
Megelli 250cc yüksek torklu ve performanslı bir motordur. Bu sebepten dolayı
Yağ tercihiniz 5w 40 olmalıdır.
İlk 300 km de 4500 devirin üzerine çıkılmamalı ve 300km de yağ değiştirilmelidir.
Daha ayrıntılı bilgiyi 0 322 359 50 86 telefondan alabilirsiniz.
Sizi daha sık aramızda görmek isteriz de!!!! yağ oranı değildi burda konuştuğumuz şeyler algıda seçicilik bu olsa gerek!!!!!!!!!!