Dostum hayırlı olsun motosikletin güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan inş. :rendeer:
Benimde aküyle başım dertteale: artık farları yaktığım anda stop eder oldu motor :farao:
ahmet abi sağol. Tavsiyene uyacam demiyorum ama uymaya çalışacam.fatihten motoru aldığım akü hala üzerinde. Cayır cayır çalışıyor. Allah bilir ne kadar oldu fatih bu aküyü taktıralı
yakında nazar değer biter.
![]()
Bülbüloğlu mu ne öyle bi marka akü olacak sanırım senin motorun üzerinde :cherry: sen böyle dedin ya bitmeyecekse bile biter artık o akü :mrgreen:
Hayırlısı olsun hakkında :rendeer: dediğin arabaların hepsinin panel van olanlarına rahat sığar :cat: Mercedes Vito ya sığmıştı benim motor Alanyadan gelirken eve 10 kım kala benzinimiz bittiğinde sağolsun siyah bir Vitoyla Bursalı bi yardımsever motorcu (sonradan sohbet esnasında öğrendik motorcu olduğunu hatta Bursa endurodanmış kendisi) durup arkaya motorla beni öne (arka koltuğada) kendi ailesinin yanına bizim hanımı alıp getirmişti bizi :cat:
Bende sevmiyorum daralıyorum resmen siyaset formuna girince :santa: yazmamaya hatta oraya girmemeye gayret ediyorum :sunny: sanada tavsiye ederim Adem :cat:
Tahsin burnumun dibine kadar geliyon be aga Bozüyük-Kötaya arası 65 km :cat: vaktin fırsatın olursa sen 340 değilde 405 km yapıp banada uğrasana :wiinkk: ben geleyim sırf senle tanışmak için dicem ama bayramda ful çalışıyorum :sunny: imkanın olursa beklerim :rendeer:
Dostum hayırlı olsun motosikletin güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan inş. :rendeer:
Benimde aküyle başım dertteale: artık farları yaktığım anda stop eder oldu motor :farao:
Onur tebrik ederim,
Güven Allah kaza bela vermesin yakışıklı kerata.
Güven farın otomatik yanması görünür olmak için güzel bence.Bende devamlı yakıyorum mesela gece-gündüz.Tek kötü tarafı benim 'ninja girişi' dediğim sessiz ışıksız takip veya yaklaşma yapamıyorsun :queen:.Fanteziye bak :mrgreen:
bu bayram 340km lik uzun yol yapacağım. hadi hayırlısı..
[url]http://img600.imageshack.us/img600/8409/b3yd.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
Benim sis farları çok küf yapmaya başladı.Çokta narin birşey sıkamıyorum, silemiyorum yakında düşecek.Sis farı önerisi olan var mı dır?
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...is-lambasi-kargo-bizden-25-tl-132497295/detay
Böyle birşey mesela?
selam arkadaslar.
adıl abı ıyı olduguna sevındım.
adem senın akü bıtecek aga...ruyama gırdı.
ahmet abı akuyu degıstır.
tahsın sende dugune gıt.
murat sende sıs farlarını degıstır.
onur sende en kısa zamanda kullan motoru paylasımlarını beklıyoruz.
tamam herkese ızın verdıgıme gore sorun yok deılmı:thumleft:
murat biraz bekle bizim sakarya lı bi arkadaş üretim yapıyor 15 güne kadar piyasaya sürecek çok kaliteli bi ürün tasarladılar full alümünyum kasa ısınmaz paslanmaz yaniBenim sis farları çok küf yapmaya başladı.Çokta narin birşey sıkamıyorum, silemiyorum yakında düşecek.Sis farı önerisi olan var mı dır?
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...is-lambasi-kargo-bizden-25-tl-132497295/detay
Böyle birşey mesela?
Teşekkür ederim abi. Benim far, motoru çalıştırdıktan sonra otomatik yandığı için, öyle bir problem yok. Bilindiği gibi far tuşu bile yok.
abi bende düğünvar diye geliyorum. gündüz gidip gece geri döneceğim inşallah. takıyı takıp hemen döneceğim. amcolunun düğünü
abi farı açınca stop etmenin akü ile ilgi yoktur. çünkü akü hiç takılı olmasada motor normal çalışır. elektrik yetişmiyor sanırım. konjektörmü statormü bişey diyolar. onun değişmesi lazım..
Ahmet Abi dün senin motor yağını verecektim ama illa rabaya vereceksin dediler almadılar.Bugün 7 de çıkıp 7:30 arabasına yetiştirmeye çalışacağım.
:
selam arkadaslar.
adıl abı ıyı olduguna sevındım.
adem senın akü bıtecek aga...ruyama gırdı.
ahmet abı akuyu degıstır.
tahsın sende dugune gıt.
murat sende sıs farlarını degıstır.
onur sende en kısa zamanda kullan motoru paylasımlarını beklıyoruz.
tamam herkese ızın verdıgıme gore sorun yok deılmı:thumleft:
[/COLOR]Bulunduğum yerde tanınmış marka yağlardan 2 tane var Mobil racing1 15/50 ve Castrol power1 racing 10/50 ilk Mobil racing koymuştum burda 30tl ikinciye castrol power1 racing 10/50 aldım 27tl bakalım nasıl deneyip görecem:silent:
[url]http://imageshack.us/a/img22/4193/2p0v.jpg[/url]
Abi memnun kalacağına garanti verebilirim :cat: ben devamlı kullanıyorum o yağdan power 1 racing 10/50 :cat: vites geçişleri yumuşacık ve 5 bin km sonra bile bozulmadan çıkıyor nerdeyse karterden :cat:
5bin km çok iyi 3bin gitsin razıyım.Ahmet yağı boşalttığında çıkan yağın rengi nasıl oluyor,yani 5bin km de çıkan yağı merak ettim![]()
abi ben lila renk bile yağ koysam ya katran yada suya dönüşmüş yağ almaktayım.nasıl oluyorda öyle tertemiz yağ çıkıyor milletin motorundan anlamış değilim :/
Onur kursa açıp sorarsan söyleyeceklerdirHerkese tesekkur ettim. Ben simdi kac TL daha odeyecegim karakol vb yerlere ehliyeti yenilemek a2 eklenmesi icin tam olarak rakami ogrenemedim.
Onur kursa açıp sorarsan söyleyeceklerdir![]()