Inazuma Yalan Oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla ganga ne desen aynen oluyor...karavana atışın yok...bu 2006 dan beri böyle...seni tanıdığım güne lanet olmasın...:p
Ama bu kadar çabuk tahmin etmiyordum vallaha....
Ortadoğunun gelmiş geçmiş en çabuk dönen adamısın lan...:queen:

ganga 11 bbin liralık bi dönüş oldu...sağlam gircekti..giremediiikiii giremediikii...:thumleft:

boşa bana Fürek (Fatih ÜREK )demezsin lann...orda da haklısın...:queen:

Hayırlısı olsun.İlerde bakarsın şartlarına inş. daha iyisini alırsın.Canın sağolsun.

Herşey de vardır bir hayır...
Bende motosiklet almıştım acil nakit ihtiyacı oldu arsa satın almak için ne varsa sattım değerlendirmiş oldum. paşa paşa pisiklet aldım sürüyorum bak tavsiye ederim:pl:

Biras önce kulaklarını çınlattık , aha bu akidiş aldı dedim altından kalkamadı sattı dedim :p

Motosikleti
1050XT
şimdi doğru söyle,
Yenge Kafanı beynini yedi değil mi ?
"Alınırmı, 11binlira, Ben 5 yıldır süpürge istiyorum, evin halısı perdesi eksik sen gidip 11bine motor alıyorsun."
Benim motorun Adını KUMA koydum.

inazumaya bir kaçamak diyelim madem.
cbf yengemiz seni affettiyse bize laf düşmez, karı koca arasına girilmez :)

Herşey de vardır bir hayır...
Bende motosiklet almıştım acil nakit ihtiyacı oldu arsa satın almak için ne varsa sattım değerlendirmiş oldum. paşa paşa pisiklet aldım sürüyorum bak tavsiye ederim:pl:

Biras önce kulaklarını çınlattık , aha bu akidiş aldı dedim altından kalkamadı sattı dedim :p

aynen reyiz...

demek dedikodumu yaptın...bende seni Maliyeye şikayet etmezsem kaçak mal vs ticareti yapıyor kargoda malı var diye :queen: valla irsaliye gösteremezsen kayarlar adama...:queen:

şimdi doğru söyle,
Yenge Kafanı beynini yedi değil mi ?
"Alınırmı, 11binlira, Ben 5 yıldır süpürge istiyorum, evin halısı perdesi eksik sen gidip 11bine motor alıyorsun."
Benim motorun Adını KUMA koydum.

bir boyun posun devrilsin herüf muhabbeti olmadı değil...:queen: sitem oldu tabi başkan...benle birlikte sevinmediler en azından buda yetti bana...

inazumaya bir kaçamak diyelim madem.
cbf yengemiz seni affettiyse bize laf düşmez, karı koca arasına girilmez :)

aynen öyle başgan...bir gecelik ilişki diyelim...:queen:

kuvvetmira olaya noktayı koymus.
dagılınnnnnnn:queen::queen::thumleft:

:king:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Herseyin hayirlisi kismet en onemli sey saglik gecmis olsun

Hayirlisi olsun ya en azindan zarar etmemisin.

Benimde niyetim vardi hatta irfan abiyede bahsetmistim. Ama sen evladimin rizki dedin ya bogazim dugumlendi. Bende cbf bakacagim sanirim

aynen reyiz...

demek dedikodumu yaptın...bende seni Maliyeye şikayet etmezsem kaçak mal vs ticareti yapıyor kargoda malı var diye :queen: valla irsaliye gösteremezsen kayarlar adama...:queen:

:king:

Hani derler ya eşeği sağlam kazığa bağla diye :pl: yüzünde ki ifadeyi görmek isterdim şöyle asortik bir resim koysana foruma :p

Abi sadece forumdaki yazılarını okuyarak sana çok kanım ısındı valla :) Allah gönlüne göre versin.

Oboowwww 11.000 lira motoramı verilir yawwww bak şimdi kendimden çıkmış kadar acıdım okadar parayaaa,citti para biraz daha üzerine koyup CBF 600 falan alsaydınya kardeş!! yawww hem 70 değil 170 liralıkta benzin almış olurdun !!!
Şaka yaptım şaka :)) bu tür bi msj almıştım bi zamanlarda eski motorunla alakalı o geldi aklıma,herşeyin hayırlısı kısmet diyelim,ama inanıyorunki gönlünde yatan aslan birgün kapındada olucaktır inşallah..

Ne olursa olsun..

İçinde ukte kalmadı ya, o yeter bence

Bu arada bekci parçası deme birdaha kendine. Acayip ayar oldum

made in china yazsını şase de görünce mete sattı diyolar ben öyle duydum..
hayırlısı olsun abi, honda yeni commuter getirirse ondan alırsın artık..

F54

bilimum ekşın işleri seni aşar aga sen sakin takılacan yoksa alırım anahtarını metoşş:pl:
senin neyine 250cc hıyar agası:p
faşo aga:mrgreen:

ganga 11 bbin liralık bi dönüş oldu...sağlam gircekti..giremediiikiii giremediikii...:thumleft:

boşa bana Fürek (Fatih ÜREK )demezsin lann...orda da haklısın...:queen:

hayır İrfanın iftarına gelmeyene dop top,gay may bişeyler diyen bi arkedeş vardı nooldii ona???:pl::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar