Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakın şu parça fiyatlarını öğrenmek isteyen arkadaşlar 1-2 sayfa geriye gitsinler istedikleri cevabı alıcaklar,teknik bakım şikayetleri veya ciddi soruları olan arkadaşlarımız var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
Onların işi para kazanmak en ufak çizilen parçayı bile değiştirirler sen bak ihtiyacın olanları al
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Ozman kimse motor fireni yapmasın böyle saçmalık olmaz 1.500 TL 125cc lik motorda çok yüksek bir rakam hele o yaşta bir motor için
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Geçmiş olsun olur öyle şeyler,ben motor çalışırken tekrar marşa basan adamım dikkat çok önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
hondaya gittim motorumu gösterdm 720 tl masraf cıkardi on sol sinyal sol grenaj plaka bide playa ışıgı yenilenicek debriyaj kolu tapoz bide sadece grenaji sordm 240 kusur fiyat verdi arkdslar şaşrdim ben valla hani 55 tl degilmiydi buyuk grenaj ? bide bana neden bukadar yuksek fiyat cikti anlamiş degilm ? 2013 kırmızı renk cbr125 motorm bilgilendirirseniz seviniriz yardmci olurmusunuz ?
Onların işi para kazanmak en ufak çizilen parçayı bile değiştirirler sen bak ihtiyacın olanları al
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Evet arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarina.
15 bin km deki 1 buçuk senelik motosikletim motordan gelen sıkırti şikayeti ile servise gitti.
Piston mili ve sekmanlarin yendiğini söylediler.
Bu arıza büyük vitesten küçük bir vitese alınarak oluşacak arıza imiş.
Yani usta soyle dedi ' 5 ile giderken 2'ye almışsin motoru'
Velakin böyle birşey olmadığını, olmayacagini göz ardı ettiler .
Yani bu durumda 1500 liraya yakın bir masraf ödeyeceğim.
Honda genel merkezini arayip şikayetimi ilettim , geri döneceklerini söylediler.
Bu işi sonuna dek kovalayacagim.
1 buçuk senelik motosiklete 1500 lira masraf edeceksek niye honda diye dusunuyor insan.
Herkese saygılar, kazasız sürüşler .
Ozman kimse motor fireni yapmasın böyle saçmalık olmaz 1.500 TL 125cc lik motorda çok yüksek bir rakam hele o yaşta bir motor için
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Aynen hocam içime oturdu hani, ama yaptığım dikkatsizliğe de çok kızıyorum. İnşallah bu bir tecrübe olur da daha beterinden kurtarır.
Geçmiş olsun olur öyle şeyler,ben motor çalışırken tekrar marşa basan adamım dikkat çok önemli