Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakın şu parça fiyatlarını öğrenmek isteyen arkadaşlar 1-2 sayfa geriye gitsinler istedikleri cevabı alıcaklar,teknik bakım şikayetleri veya ciddi soruları olan arkadaşlarımız var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------

hondaya gittim motorumu gösterdm 720 tl masraf cıkardi on sol sinyal sol grenaj plaka bide playa ışıgı yenilenicek debriyaj kolu tapoz bide sadece grenaji sordm 240 kusur fiyat verdi arkdslar şaşrdim ben valla hani 55 tl degilmiydi buyuk grenaj ? bide bana neden bukadar yuksek fiyat cikti anlamiş degilm ? 2013 kırmızı renk cbr125 motorm bilgilendirirseniz seviniriz yardmci olurmusunuz ?

Onların işi para kazanmak en ufak çizilen parçayı bile değiştirirler sen bak ihtiyacın olanları al

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Evet arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarina.
15 bin km deki 1 buçuk senelik motosikletim motordan gelen sıkırti şikayeti ile servise gitti.
Piston mili ve sekmanlarin yendiğini söylediler.
Bu arıza büyük vitesten küçük bir vitese alınarak oluşacak arıza imiş.
Yani usta soyle dedi ' 5 ile giderken 2'ye almışsin motoru'
Velakin böyle birşey olmadığını, olmayacagini göz ardı ettiler .
Yani bu durumda 1500 liraya yakın bir masraf ödeyeceğim.
Honda genel merkezini arayip şikayetimi ilettim , geri döneceklerini söylediler.
Bu işi sonuna dek kovalayacagim.
1 buçuk senelik motosiklete 1500 lira masraf edeceksek niye honda diye dusunuyor insan.
Herkese saygılar, kazasız sürüşler .

Ozman kimse motor fireni yapmasın böyle saçmalık olmaz 1.500 TL 125cc lik motorda çok yüksek bir rakam hele o yaşta bir motor için

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Aynen hocam içime oturdu hani, ama yaptığım dikkatsizliğe de çok kızıyorum. İnşallah bu bir tecrübe olur da daha beterinden kurtarır.

Geçmiş olsun olur öyle şeyler,ben motor çalışırken tekrar marşa basan adamım dikkat çok önemli :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
orjınal lastıklerden sıkayetı olan varmı bence gayet guzel tutuyor gıbı gercı daha agresıf kullanmak nasıp olmadı ama

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
su an rodajda oldugum ıcın sıkıstıramadım ama 6 vıtes te 9000 devırde 120 yaptı kestım hemen gazı cok rahat 140 ın ustune cıkacak gıbı duruyor yanlız apache den baya yavas kalıyor kalkısta gel gelelım 80 den sonra bısıler oluyor gercı gıtmese bıle yol tutusu vıraj kabıleyetı benı kendıne hayran bıraktı arka lastıgın genıs olması ve tek amortısor olmasının buyuk etkısı var yol tutusunda

1000 km bakımı ıcın nereyı tavsıye edersınız ve ne ucret oduyoruz yapılanlar nelerdır paylasırsanız sevınırım

Aklima takilan bi maruzat var. Honda pcx almak istiyorum fakat imkanlarimin yetmemesi durumunda 2. El almalimiyim sizce neden ? Tesekkurler.

url=http://bit.ly/c25MCx]
r2671.jpg
[/url] bazı parça fiyatları faturadan cbrciler :) sola yatarsa motorunuz

2013 fiyatlar şöyledir önemli bir husus vardır bazı parçalarda sağ ve sol fiyatlarda oynama olmaktadır birde parça satın almaya gittiğinizdede ruhsatınızı yanınıza alınız (yazdığım fiyatlar tane fiyatıdır) (Honda efe-Honda BORA-Özmert motor bu bayilerden öğrendim ben) bazılarında fiyatlar oynuyor mesela arkadaş sol gidon topuzunu 14 de almış ben 17 ye almıştım

sağ sol beyaz rengin grenajı 100 TL dir kırmızıda daha ucuzdur aynı şekilde siyah renkde daha uygun oluyormuş
kafa grenajı 55 TL kırmıza daha uygun dur fiyatı
sağ elcik topuzu 20 TL
manetlerde 30 TL falan oluyor
eksoz koruması 49 TL dir
motorun sperliği (ön cam) 140 TL dir
plakalık 200 TL dir (kompüle fiyatı)
sinyaller 120 TL
dikiz aylanarı 60 TL dir

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:51 ----------

url=http://bit.ly/c25MCx]http://p1308.hizliresim.com/1d/3/r2671.jpg[/url] bazı parça fiyatları faturadan cbrciler :) sola yatarsa motorunuz

kardeşim bende grenaj değiştiricem ama değiştiğini belli ediyormu acaba vurulduğunda ses veya yolda giderken ses falan çıkarıyormu orjinali gibi oluyormu yani :silent: tek korkum bu

arkadaslar bnde cbr imi almis bulunmaktaym hayrlisiyla.5500 de kmsi 4000 bakimina grmis en son bu oglani motorcuya goturmeye gerek var midir.bide soyle bi kintimiz var diyrbakirda honda servisi yok ben motor bakimdan gram anlamam :)

arkadaslar bnde cbr imi almis bulunmaktaym hayrlisiyla.5500 de kmsi 4000 bakimina grmis en son bu oglani motorcuya goturmeye gerek var midir.bide soyle bi kintimiz var diyrbakirda honda servisi yok ben motor bakimdan gram anlamam :)
zaman zaman öğreneceksın :) Diyarbakırda yoksa büyük bakımları mecbur servise götürcez:( ben bile 220 kmlık yol gittim 1000 bakımında..

orjınal lastıklerden sıkayetı olan varmı bence gayet guzel tutuyor gıbı gercı daha agresıf kullanmak nasıp olmadı ama

bence orjinal lastiklerinde hiç bir sorun yok 2 gün önce ağvaya gittim şile yolunda virajlarda denedim motoru lastiklerin yol tutuşunda hiç bir eksiklik yok tabi michelin lastik gibi değildir fakat bnce değiştirmeye gerek yok diye düşünüyorum

hocam bende cbr 125 alacağım inşallah ilk motorum olacak. Ya bazıları direk supersportla başlama diyorlar. Ben scootera istemiyorum abi oyle motor mu olur :D Siz ne diyorsunz yardım :D :silent:

kullanış rahatlığı olarak , yol tutuşu ve max hızı başlangıç ıcın ıdeal bir motor çok fazla yatarak kullanılmaması görüş açısı için trafikte özellikle kusursuz bır motor cbr 125 kesinlikle tavsiye ederim sadece grenajlı olması acemilikle duşurduğunuzde yedek parca olarak sıkıntı yaratabılır onun harıcınde kullanması hem çok pratık hemde cok zevklıdır

orjimal oluyor kardeşim serviste taktır birebir aynı oluyor hatta kafadan 5 binden sonra genelde tır die gaz verdiğinde ses geliyordu o bile gidiyor .d sen rahat old değiştirince öle orjinallik bozulmuyor

Bu gün garajda lastik yakmayı denedim :queen: motor altımdan fırlarda duvara yapışırım diye korktum fazla gaz vermedim motor stop etti yeğenime rezil oldum :mrgreen:

orjimal oluyor kardeşim serviste taktır birebir aynı oluyor hatta kafadan 5 binden sonra genelde tır die gaz verdiğinde ses geliyordu o bile gidiyor .d sen rahat old değiştirince öle orjinallik bozulmuyor

Sağol bilgilendirdiğin için :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Honda Cbr 600 FA ilk benmi gördüm acaba çok güzel bişe olmuş tamam işte 250R'dan sonraki motorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar