Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hüseyin otobandan devam edecez. sizin oralarda çok vakit harcarız zaten..hem giderken sakaryaya girip gezmeyi düşünüyoruz

festivale katılacaktım bayram haftasından 1 hafta sonra tekrar ankara ya gidecektik biz. söyle bi uğrayıp çıkacaktık festivale.. ama iptal oldu..sadece bayram haftası gidecez. yarın yolcuyuz zaten...

len rahmi, geçen youtube da gördüm..birşey arıyordum nasıl olduysa otobanda oyun havası oynayan gençlere rastladım :) dedim rahmiyle giysekdik dururduk bi yerde.. motorcu olarak iki de biz döktürürdük :) hep şahinciler mi döktürcek be :)

zaten geçen denk geldik öyle.. baktım adamlar oynuyor.. yavaşladım. baktım ankara plaka.. hemde trakyada.. oynuyorlar.. durduk. indim..adamlar bakıyor.. kask mont pantalon eldiven tam takırım.. kask da kafamda.. daldım aralarına :) güzelce oynadık. şarkı bitince atladım motora devam :):) mükemmel olmuştu..ne kafa dağıttım ama :)

bu olayı 2-3 kere yaptım :):) plaka da ankara ya sorun olmuyor :):)

jr.

matoru abime sattım, akü bitince yanında koşarak vurdurmaya çalışmış, düşürmüş matoru.

satmış olmama rağmen uçtum kendisine.

bisiklet sanki, yanında koşmuş adam ya :pr:

hüseyin otobandan devam edecez. sizin oralarda çok vakit harcarız zaten..hem giderken sakaryaya girip gezmeyi düşünüyoruz

festivale katılacaktım bayram haftasından 1 hafta sonra tekrar ankara ya gidecektik biz. söyle bi uğrayıp çıkacaktık festivale.. ama iptal oldu..sadece bayram haftası gidecez. yarın yolcuyuz zaten...

len rahmi, geçen youtube da gördüm..birşey arıyordum nasıl olduysa otobanda oyun havası oynayan gençlere rastladım :) dedim rahmiyle giysekdik dururduk bi yerde.. motorcu olarak iki de biz döktürürdük :) hep şahinciler mi döktürcek be :)

zaten geçen denk geldik öyle.. baktım adamlar oynuyor.. yavaşladım. baktım ankara plaka.. hemde trakyada.. oynuyorlar.. durduk. indim..adamlar bakıyor.. kask mont pantalon eldiven tam takırım.. kask da kafamda.. daldım aralarına :) güzelce oynadık. şarkı bitince atladım motora devam :):) mükemmel olmuştu..ne kafa dağıttım ama :)

tamamdır abi yanlış anlamışım ben olayı :) hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler

haha aynısını yapıyor bizim köyün gençleride, beraber gideydik açardık telden oynardık :)

matoru abime sattım, akü bitince yanında koşarak vurdurmaya çalışmış, düşürmüş matoru.

satmış olmama rağmen uçtum kendisine.

bisiklet sanki, yanında koşmuş adam ya :pr:

zaten cbf'nin en büyük handikapı bu ayak marşı meselesi!
150'lik komuterde ayak marşı olmaz mı arkadaş yaa?! :pr:

En kötü motor, motorsuzluktan iyiymiş abi. :jocolor: Baya bi alışmışım motora da, haberim yokmuş be.
Sağda solda siyah cbf görünce ne anılar yad ediyorum yahu. :rendeer:

başgan senin fiyat gerçekten yüksek ama ...satılsın istiyosan biraz düşcen artık...acil yazmışın onun için dedim...

başgan senin fiyat gerçekten yüksek ama ...satılsın istiyosan biraz düşcen artık...acil yazmışın onun için dedim...

metehan abi satılmazsada biniyorum ya :) yarın bi kefkene gidip gelcem 280 km yol yapacağım

1500-1600 kmdeki motoru 4 bine verirsem ben birşey alamam öğrenci adamım ben :)

merhaba arkadaslar cbf150 nın cok agrasıf kullanarak max. bi depo ıle kaç km yol yapıyorsunuz yazabılır mısınız. ben kuryeyım 230 km zor goruyor yedege dusuyorum hemen. hani ne kadar agrasıf kullansamda 50 tl ye 230 km bana cok aşırı fazla gelıor km basına 22 kurus nerdeyse . sakın kullanım yaparak ölcum yapmaya şartlar elverislı olmuyor o yuzden deneme yapamıyorum

merhaba arkadaslar cbf150 nın cok agrasıf kullanarak max. bi depo ıle kaç km yol yapıyorsunuz yazabılır mısınız. ben kuryeyım 230 km zor goruyor yedege dusuyorum hemen. hani ne kadar agrasıf kullansamda 50 tl ye 230 km bana cok aşırı fazla gelıor km basına 22 kurus nerdeyse . sakın kullanım yaparak ölcum yapmaya şartlar elverislı olmuyor o yuzden deneme yapamıyorum
imkanı yok normal şartlarda o kadar yakmasının, ben en kötü 350 giderim 50 tl ile. bunu uzun yolda 410-420 km de yedeğe düştüğümden dolayı söylüyorum.

yanlıs olcum yapmıs olmam ımkansız cunku 1 kere degıl her gun bu olcumu yapıyorum
her gun 1 depo benzın yıyorum ve ortalaama sureklı 225-235 km yol yapıyorum 50 tl ıle ama bulundugum sehır cok dik uzun rampaları var- izmit .

yanlıs olcum yapmıs olmam ımkansız cunku 1 kere degıl her gun bu olcumu yapıyorum
her gun 1 depo benzın yıyorum ve ortalaama sureklı 225-235 km yol yapıyorum 50 tl ıle ama bulundugum sehır cok dik uzun rampaları var- izmit .

sürekli düşük vites yüksek devir kullanmanız lazım o şekilde yakmak için, öyle mi yapıyorsunuz yoksa :)

Bende gazete dağıtıyorum. 20 tl ile 100 km ancak gidiyorum. Yani ortalama 20 kuruş yakıyor. Dur kalk çok oluyor ve genelde 1-2-3 viteslerini kullanıyorum.

evt cebefe alarak aranıza yeni katıldım artık boş boş sorularla bol bol görüşürüz. sakın bana 1667 sayfayı oku demeyin. yerine 1667 sayfanın özetini verirseniz daha makbüle geçer. :)
ayın üçünde çekilkmiş fotoları 350 km.
25539-albums2483-picture10584t.jpg

25539-albums2483-picture10583t.jpg

buda gecen ayın 30 unda çekilmiş doğumhane fotosu. sıfır km :)
25539-albums2483-picture10582t.jpg

F54

erdal motorun hayırlı olsun sıfır sıfır dır :cat:
bende daha yeni aldım plaka işlemleri biraz geçiktiği için 15 günde 220 km yaptım pazartesi den itibaren verecem çoşkuyu
koruma demirlerini takmayı ihmal etme

senınkide hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. ilk izlenım olarak motor küçük kaldı altımda ama çabuk alıştım.
koruma demirlerinde arayış içindeyim. hazır satılanlar biraz zayıf geldi gözüme. kuryelerın bir kısmında özel yapım var. ama onlarda esnetikten uzak kalmışlar. bakınıyorum. sen koruma demiri olarak nasıl birşeyler düşünüyorsun.

..

motoru satmıyorum arkadaşlar ilanı geri çektim...:) bilgilerinize...

Çok içten yazmışın panda.:)

:king:

metehan abi satılmazsada biniyorum ya :) yarın bi kefkene gidip gelcem 280 km yol yapacağım

1500-1600 kmdeki motoru 4 bine verirsem ben birşey alamam öğrenci adamım ben :)

:king:

evt cebefe alarak aranıza yeni katıldım artık boş boş sorularla bol bol görüşürüz. sakın bana 1667 sayfayı oku demeyin. yerine 1667 sayfanın özetini verirseniz daha makbüle geçer. :)
ayın üçünde çekilkmiş fotoları 350 km.
http://www.motosiklet.net/forum/members/25539-albums2483-picture10584t.jpg
http://www.motosiklet.net/forum/members/25539-albums2483-picture10583t.jpg
buda gecen ayın 30 unda çekilmiş doğumhane fotosu. sıfır km :)
http://www.motosiklet.net/forum/members/25539-albums2483-picture10582t.jpg

hayırlı olsun başgan..yakışır koruma demiri çok önemli aman dikkat...

erdal motorun hayırlı olsun sıfır sıfır dır :cat:
bende daha yeni aldım plaka işlemleri biraz geçiktiği i

çin 15 günde 220 km yaptım pazartesi den itibaren verecem çoşkuyu
koruma demirlerini takmayı ihmal etme

kıyamam...o kadar .okladın makinayı..döndün dolaştın hizaya geldin çakçiki Fatih...tam zopalıksın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar