Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SARIKIZIMI DETAYLI BİR ŞEKİLDE GÖRMENİZİ İSTEDİM :wiinkk: SARIKIZIM :rendeer: aldığı yol: 3300 km :cat: MAXİMUM HIZI 120 km. SİZİNDE SARIKIZINIZ VARMI :wiinkk:
hayırlı olsun da neden plakanı gizleme gereği hissettin görünmesini istemiyorsan resmide çıkarma
bu şeye benziyor hani dükkana girersinde kart alırsın oda kartın arkasını çizer güvenmiyorsan niye kart bastırıyorsun. ????
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin inşallah :rendeer: :rendeer:
Ya bişey soracağım bu plaka gizlemede neyin nesi bi arkadaş açıklayabilirmi lütfen herhalde önemli bişey ki herkes siliyo bende önemini öğrensem foto koyacağım zaman plakayı silsem :silent: :silent:
gerçekten bu plaka çizme ne oluyo benim motorun fotolarında böyle bir şey yapmaya gerek duymadım,adım soyadım telefonum da var forumda.NEdir bu gizlenme zihniyeti???