Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

eStafurullah abi, sağol :rendeer:

Saat 19:30 da operasyon başlar Ramazan sağol :mrgreen:

Öyledir bu başlık:cat:

Alpay Sen denemeden motor alır mısın? :mrgreen: Gezgin abi on numara tiyo vermiş :cat:
Ne bilim abi iki taraftan da bakılınca haklı gözüküyor :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Yahu seninki zaten 250 kmde hiç sıkma kendini denemeden alması lazım 0 motor gibi hani 3bin 5bin fazlası olur km nin denemek ister ama seninkini denemeye gerek yok...

Yani birde o var tabii. Ama kendimi satılmayacağına o kadar şartlamışım ki görmeye bile geleceklerini sanmıyorum :D

ben salcoyu satarken dükkanda calışıyordum adamlar ankaradan gelmişler anahtarı verdim alın inceleyin dedim,
bi gitti geldiler heralde bakmadım bile götürürseler götürsünler babında yani,
dükkanda kimse yoktu o andada camdan bakıyom neyse begendiler pazarlık ettiler gittik notere verdik geldik,
calacak adam nasıl olsa çalar mahlesinde o kadar çok motor varken gelip seninkini özellikle çalmaz heralde,
güvenmiyorsan adama kalabalık bir yerde gösterki hemen arazi olamasın
yoksa istediğin kadar bindirmem de adam nasıl olsa binecek o motora binmeden almaz ;)

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

rialliden tek parca sipariş verdim toplamda yedi kalemdi,
altı kalemi yollamış yedi kalem faturası kesmiş,
tek kargo yerine iki kargo halinde yollayacakmış anlamadım
52 litre cantayı yollamamış gerisi geldi,
karğocuya ben almam bu karğoyu canta yok dedim
abi içinde olmasın diyor
faturayı bir okudu 52 litre çanta katlayıp koymasın diyor eleman
aradım sordum bir şey demeden canta vardı deyince 52 lirterime dedi
onu ayrı yollayacam dedi,
bu ne samimiyetsizlik canım ben tek parca karğo veriyom adam bana iki adet
kargo parası verdirecek birde takip numarasıda yok şimdi bakalım ne zaman gelecek
ucuz diye rialliden alış veriş yapıyoz ama adamlar ille bir yerden içine ediyorlar alış verişin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yolun durumundan gerçekleşir Uğur bazende lastiklerin iz takip etmesinden oluyor MT65 çok deli iz takip ediyor mesela yolda :)

Abi cevap için teşekkür ederim. Genelde D-100'de kullanıyorum,kamyon trafiği aşırı bu yolda. O yüzden yer yer asfaltta çökmeler oluyor.. Sorunda bundan kaynaklı imiş...

degirmen derede ne çok motor var arkadaş...

Yazın öyledir abi,eylülden sonra çoğu binmez bile.. Kısaca piyasa yapma derdi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben salcoyu satarken dükkanda calışıyordum adamlar ankaradan gelmişler anahtarı verdim alın inceleyin dedim,
bi gitti geldiler heralde bakmadım bile götürürseler götürsünler babında yani,
dükkanda kimse yoktu o andada camdan bakıyom neyse begendiler pazarlık ettiler gittik notere verdik geldik,
calacak adam nasıl olsa çalar mahlesinde o kadar çok motor varken gelip seninkini özellikle çalmaz heralde,
güvenmiyorsan adama kalabalık bir yerde gösterki hemen arazi olamasın
yoksa istediğin kadar bindirmem de adam nasıl olsa binecek o motora binmeden almaz ;)

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:08 ----------

rialliden tek parca sipariş verdim toplamda yedi kalemdi,
altı kalemi yollamış yedi kalem faturası kesmiş,
tek kargo yerine iki kargo halinde yollayacakmış anlamadım
52 litre cantayı yollamamış gerisi geldi,
karğocuya ben almam bu karğoyu canta yok dedim
abi içinde olmasın diyor
faturayı bir okudu 52 litre çanta katlayıp koymasın diyor eleman
aradım sordum bir şey demeden canta vardı deyince 52 lirterime dedi
onu ayrı yollayacam dedi,
bu ne samimiyetsizlik canım ben tek parca karğo veriyom adam bana iki adet
kargo parası verdirecek birde takip numarasıda yok şimdi bakalım ne zaman gelecek
ucuz diye rialliden alış veriş yapıyoz ama adamlar ille bir yerden içine ediyorlar alış verişin

Haklısın ama yine alışveriş yapıyorsunuz RİALLİden alışveriş yapmayın arkadaşlar anlasınlar. Verdiğin siparişleri topcasenin içine koysa yine bir seferde gelirdi Ramazan,takip no sunun olmayışıda ayrı dert takip numarasız kargomu olur...

evet gezgin abi fiyatlar uygun diye burdan alış veriş yapıyoz ama adamlar işlerini düzgün yapmıyorlar bir türlü zaten kargoları 100/50 indirimlimi bindirimlimi anlayamadım hesaplı diye alıyoz rezil oluyoz, keyfimiz kacıyor adamlar böyle yapınca

evet gezgin abi fiyatlar uygun diye burdan alış veriş yapıyoz ama adamlar işlerini düzgün yapmıyorlar bir türlü zaten kargoları 100/50 indirimlimi bindirimlimi anlayamadım hesaplı diye alıyoz rezil oluyoz, keyfimiz kacıyor adamlar böyle yapınca

Ramazan mantıken böyle birşey yapmamaları lazım oruç tan mı oldu acep, ne yapsak bizde mi kessek alışverişi :silent:

murat topsace lerin hayırlı uğurlu olsun. Kocaman topsaceler top speedi düşürür haberin olsun :)

@alpay hayırlısı olsun kardeşim. çokta öldürme. dünya kadar extran var. sanırım 500tl civarı zararın olacak bu işten :/

@adil abi hatırlarsın murat novarix arkadışımız vardı. ayran gönüllü. wolf alıp zararına satmıştı. yakında tekirdağda düğünü varmış. pazar günü olursa gitmek istiyorum. zaman kalırsa buluşuruz. inşallah pazar günü olurda.

@murat çanta kaliteli birşeye benziyor güle güle kullan. kaç lt ?

@alpay hayırlısı olsun kardeşim. çokta öldürme. dünya kadar extran var. sanırım 500tl civarı zararın olacak bu işten :/

@adil abi hatırlarsın murat novarix arkadışımız vardı. ayran gönüllü. wolf alıp zararına satmıştı. yakında tekirdağda düğünü varmış. pazar günü olursa gitmek istiyorum. zaman kalırsa buluşuruz. inşallah pazar günü olurda.

Sağol abi. Satılmayacağına o kadar inandırmışım ki kendimi. Bakalım artık kısmet.

murat topsace lerin hayırlı uğurlu olsun. Kocaman topsaceler top speedi düşürür haberin olsun :)
Sağol abi, benim güsseden geniş değil :queen:

Teşekkür ettim, 45 Ltre, Arwiç için kappa kalıbı var diyorlar ne kadar doğru bilemem, 85 lira kargo ile 104 e geldi.Takalım bakıp göreceğiz artıkın

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hatırlamazmıyım,ne demek Tahsinim gel buyur Tekirdağa kadar (bi mani çıkmazsa)eşlik edeyim,bol foto çekeriz çatlatırız burdakileri:cat:

Muratım inşallah sorunsuz kullanırsın topcaseni,bizim gibiler astronomik yan çantaları alamayınca(hayatta vermem o parayı)45-50 lt arka çantalara talim ediyoruz,Adem'de doğru söylemiş hızınıda dengenide etkiler...(uzunyolda otobanda kendin farkediceksin)

@Tahsin Tekirdağa gelcek olursan 1-2 gün önceden haber verirsen ayarlarım kendimi %99 gelirim,yalnız bi huyum vardır davet edilmediğim yere gitmem yani düğüne gitmem beklerim seni.

@Onur kardeş ehliyeti ne zaman alıyordun?

adil abim gene şımbıl şımbıl aydınlatmış kardeslerimizi sohbetin dibine vurmuşsunuz yine...murat hayırlı ugurlu olsun çantan iyi gunlerde kullan insallah kırılır dokulur dıye telaslanma vibrasyon olmayan motora takacagın ıcın ferah tut gonlunu.
alpay kardesım motoru denemek ısteyenler ıcın bı snıper mı kıralasan olakı kacmak ısterse dıye:queen:ama tedırgın olmaktada haklısın.
tahsin kardesım bugun su-elektrık ıslerı tamır ıslerını askıya aldık mecburen sabah 7 de cenaze dolayısıyla karacabey e donmek zorunda kaldım.dayımın esi uzun zamandır kanser hastası ıdı,bu sabaha karsı vfat haberı gelınce sabah 7de gerı donduk hayırlısı bakalım.rulman ısınıde bugun bızım sanayıde kı ustamıza hallettık 110 tl cık sıkısmıs aldırdık onu...

Sağol abi, benim güsseden geniş değil :queen:

Teşekkür ettim, 45 Ltre, Arwiç için kappa kalıbı var diyorlar ne kadar doğru bilemem, 85 lira kargo ile 104 e geldi.Takalım bakıp göreceğiz artıkın

ben 32lt maxemi 40tl ye aldım geçen hafta. 60tl ye 45lt side vardı ama cidden çok büyük. neyse bir dene bakalım murat.
ben gene küçük topcase ve yançantalardan yanayım. rüzgar feleğini şaşırtıyor insanın.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hatırlamazmıyım,ne demek Tahsinim gel buyur Tekirdağa kadar (bi mani çıkmazsa)eşlik edeyim,bol foto çekeriz çatlatırız burdakileri:cat:

inşallah abi. 500km lik güzel bir uzun yol olacak benim içinde.

adil abim gene şımbıl şımbıl aydınlatmış kardeslerimizi sohbetin dibine vurmuşsunuz yine...murat hayırlı ugurlu olsun çantan iyi gunlerde kullan insallah kırılır dokulur dıye telaslanma vibrasyon olmayan motora takacagın ıcın ferah tut gonlunu.
alpay kardesım motoru denemek ısteyenler ıcın bı snıper mı kıralasan olakı kacmak ısterse dıye:queen:ama tedırgın olmaktada haklısın.
tahsin kardesım bugun su-elektrık ıslerı tamır ıslerını askıya aldık mecburen sabah 7 de cenaze dolayısıyla karacabey e donmek zorunda kaldım.dayımın esi uzun zamandır kanser hastası ıdı,bu sabaha karsı vfat haberı gelınce sabah 7de gerı donduk hayırlısı bakalım.rulman ısınıde bugun bızım sanayıde kı ustamıza hallettık 110 tl cık sıkısmıs aldırdık onu...

Mutlu kardeşim başın sağolsun.Makaraya gelince hepsenmi yapcan kardeşim:queen:birazcıkında biz yapalım maksat muhabbet olsun.

adil abicim dostlar sagolsun.
ayıp edıyon abi makara dedınmı gecelım karsılıklı 2 aşık gibi atışalım valla. oderece yani.
bak abi akıma ne geldi.bizim nikler varya senın gezgınotor benım salcano7946 abı bunların acılımı ne acaba .
muratınkını cozdum mugla-hakkarı.ademın 80 dogumlu olusu,alpayınkı kara piyano...otekıler ne ya acıklasaya mıllet...

Muratım inşallah sorunsuz kullanırsın topcaseni,bizim gibiler astronomik yan çantaları alamayınca(hayatta vermem o parayı)45-50 lt arka çantalara talim ediyoruz,Adem'de doğru söylemiş hızınıda dengenide etkiler...(uzunyolda otobanda kendin farkediceksin)
Doğrudur abi bende 46 litre bu kadar oalcağını tahmin etmedim bakalım hayırlısı

ben 32lt maxemi 40tl ye aldım geçen hafta. 60tl ye 45lt side vardı ama cidden çok büyük. neyse bir dene bakalım murat.
ben gene küçük topcase ve yançantalardan yanayım. rüzgar feleğini şaşırtıyor insanın.

inşallah abi. 500km lik güzel bir uzun yol olacak benim içinde.
Hayırlı yolculuklar şimdiden.500 km 2 kafadar ile fena gider :)
ayıp edıyon abi makara dedınmı gecelım karsılıklı 2 aşık gibi atışalım valla. oderece yani.
bak abi akıma ne geldi.bizim nikler varya senın gezgınotor benım salcano7946 abı bunların acılımı ne acaba .
muratınkını cozdum mugla-hakkarı.ademın 80 dogumlu olusu,alpayınkı kara piyano...otekıler ne ya acıklasaya mıllet...

Başınız sağolsun abi, şu nick olayına çok güldüm :mrgreen:

dostlar sagolsun muratım ama degsık degısık nıklerı 3 sayfa boyunca okuyunca ıllekı bı acılımı olmalı dıye geldı aklıma.
mesela benım nikim sadekahve33 ıdısonra ne oldu bılmeme o nıkle gıremez oldum sıfre kabul edılmedı vesaıre...motorun markasını nık yapalım dedım salcano yuda kabul etmedıdedımkı salcano7946 olay budur.79 dogum yılı,46da:queen::queen::flower: kafanın natural halı......

Salcano 5.ve 3.sıfır motorum diğer 4 motorla kendimce fazla gezemedim aşağı yukarı 27 senedir toplamda 200.000+-km gezmişimdir,salcanoyla daha fazla gezerim diye nick gezginmotor oldu:) Mutlu 67limisin

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

Hayırlı yolculuklar şimdiden.500 km 2 kafadar ile fena gider :)

Yahu kardeşim dur daha yolculuk belli bile değil şimdiden kıskanma:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar