Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bayraklarla birlikte bütün halde bisikletçiden aldım :) direk bayrak 5 lira :) bayağı bisikletçi gezdim ama :) bir moto mağazadan almaya kalksam 5 liraya zordu :)

çok süpermiş valla.bende biraz dolaşıyım o zaman :) fotoğrafları aldım iş yerinde bişeyler yapmaya çalışıyım bakalım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------

gv'den önceki motorum ramzey qm 250 idi :) ona bayrak direği takayım dedimde aramadığım sormadığım yer kalmamıştı.en son izmirden yatlara takılan bayrak direkleri var ondan getirtmiştim :)

Motosikleti
SuZan
plakanın metrık 6 somunlarıda bu iş için mükemmel uydu bayrak ve dıreklerı ararken oraya takıcağımı düşünmemiştim bulunca ver bakıyım abi şunu nereye takarız diye dışarı motorun yanına cıktım bi baktım cuk oturdu :)

Baylar, çağlayandaki MSA'nın telefonu, adresi veya internet sitesi var mı? bi türlü internetten bulamadım ne telefonlarını ne de adreslerini?

doc/18980411/hyosungGV250 şöyle aratınca ilk çıkan link işte. Engellenmiş linkin bir kısmı yukarda.

Motosikleti
SuZan
bir hafta sonu trakya ve istanbuldaki arkadaslarla ortak nokta silivride buluşsakmı diyorum :)

4.97 benzin litresi 100km 'de 22 lira yaktım. yani 100km de 4.42 litre. 2 kisi çantalar full dolu 110 km/h hızdan aşağı hiç düşmedik. yer yer 120-130 la da seyir ettik

Bahsettiğiniz koşullara ragmen bence yakıt tüketimi uygun.Brsda rüzgar tutan bir motor o yuzden fazla yaktıgını dusunmuyorum.Erikli gezisi yapmıstım benzer değerleri yakalamısız.

bende bugün yarın gv250 alcam ama 2. el pıyasasına gırıyım mı sıfır mı alıyım motoru buyutmek ısterım seneye dıye dusunuyorum

Arkadaşlar motosikletim satılıktır. Almayı düşündüğüm motosiklet satılırsa fiyat değişir. Herkese kazasız keyifli sürüşler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-full-aksessuarli-yol-efsanesi-emsalsiz-gv-250-107018941/detay/

Arkadaşlar motosikletim satılıktır. Almayı düşündüğüm motosiklet satılırsa fiyat değişir. Herkese kazasız keyifli sürüşler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sahibinden-full-aksessuarli-yol-efsanesi-emsalsiz-gv-250-107018941/detay/

hayırlı satışlar kardeşim.konuyla pek lakası yok ama ben ön camı nereden temin ettiğini sorucam :)

Amerikadan getirmiş :) benimde ilk gözüme çarpan o oldu fiyatıda tabi 350 dolar :D Artı aparat haric :D ben 80 liraya yaptım lakin tabi böyle gözükmüyor ama bir camada 600 700 lira verilmez be arkadaş :D

Motosikleti
SuZan
motoru satmaya niyetlendiğimde parcalayıp satsam kar ederim :D orjinal sissy koruma demiri cam sis vs. :) sorada ham halde motoru satarız :D

Amerikadan getirmiş :) benimde ilk gözüme çarpan o oldu fiyatıda tabi 350 dolar :D Artı aparat haric :D ben 80 liraya yaptım lakin tabi böyle gözükmüyor ama bir camada 600 700 lira verilmez be arkadaş :D
Madem böyle meziyetleriniz var beni Amerikadan aksessuar getirme sitresine neden sokuyorsun. Adresinizi verin size hammadesini göndereyim forumdaki arkadaşlara cam koruma demiri sissy bar vs imal ediverin. :wiinkk:

benim motorda cam var.koreden getirttim ama pek hoşuma gitmedi açıkcası.şöyle sağlam bişey istiyorum :) sen nerde yaptırdın Beytu kardeş? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

5h01.jpg
benim motorun görüntüsü :) ilk defa foto yüklüyorum doğru yüklemişimdir umarım :)

benim motorda cam var.koreden getirttim ama pek hoşuma gitmedi açıkcası.şöyle sağlam bişey istiyorum :) sen nerde yaptırdın Beytu kardeş? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

http://img837.imageshack.us/img837/2169/5h01.jpg benim motorun görüntüsü :) ilk defa foto yüklüyorum doğru yüklemişimdir umarım :)

ben de ön camı koreden sipariş ettim henüz ulaşmadı takamadım. nesini beğenmedin acaba_?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar