Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

mete agam senle bigün gapışak malum senin cüsse ortada hani hem senin motörü dest etmiş oluruz bakalım inazuma seni beğenecek mi :) şaka bi yana beni bugün sabah işe giderken haliç köprüsünde bi inazumacı geçtiii ben de bi canlı canlı görmüş oldum kırmızı çok güzel vallahi hele ki çift egsosun egzotiği harika ben de sana mı uysam da tvs den sonra zuzuki mi alsam sym wolf 250 mi alsam bilemedim ama o kaa güzel motör yapmışlar da alt tarafa rtr 150 kadar bi sakal takmamışlar beaaa :)

mete agam senle bigün gapışak malum senin cüsse ortada hani hem senin motörü dest etmiş oluruz bakalım inazuma seni beğenecek mi :) şaka bi yana beni bugün sabah işe giderken haliç köprüsünde bi inazumacı geçtiii ben de bi canlı canlı görmüş oldum kırmızı çok güzel vallahi hele ki çift egsosun egzotiği harika ben de sana mı uysam da tvs den sonra zuzuki mi alsam sym wolf 250 mi alsam bilemedim ama o kaa güzel motör yapmışlar da alt tarafa rtr 150 kadar bi sakal takmamışlar beaaa :)

sen birde siyahı gör..black eagle mübarek...:p daha makinayı incelicem ben dünyadaki ınazumalara bakıcam fikir yürütecem falan işim çok benim...:p

istersen bir de imzanı revize et. Tekerlek icat edildikten sonra üretilen bütün araçları yazmışsın. Sonuna bir de zamazuma ekle de tam olsun.

yaww siyah motoru kapıyor bence hatlarını iyi göstermiyor bu tip motorlarda kırmızı,sarı,beyaz vs. renkler daha güzel oluyor gibime geliyor :)

mete_han Senin yüzünden bende tekrar ps150 almaktan vazgeçtim :p Biras daha nakit ayarlayıp İnazuma alacak gibiyim :pl:

honda metehan'ı geri kazanmak için 2500cc naked getirmezse bende birşey bilmiyorum :) hemde 9500'e... :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hahayttttt:p

sen beni anlamazsın klimalı ofislerde çay ocaklarının olduğu adliyelerde paşaaaa...:cherry: beni hisset..beni içinde hisset...:queen: ıscak ki ne ıscak...

2 gece nöbeti kaldı...sonra 15 gün yatış...cevaplarımı yazıcam bana döşeyen genc ergenlere de kitliycem beklesinler beni..:p sağolun güzel mesajlar için...

bekleyin beni anacım derdi Oya Başar dimi bi zamanlar...:p

olum,seni hissetmeyi bırak,aklıma gelsen icime daral geliyo,sıcak basıyor bunalıyorum,rüyalarıma sibief giriyo,bi uyanıyorum her yüz km d e de eklediğin yağlar geliyo aklıma ,diyetin amk deyip kendimi köfteye vuruyorum

klimayı kaça ayarlayayım koçum ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

honda metehan'ı geri kazanmak için 2500cc naked getirmezse bende birşey bilmiyorum :) hemde 9500'e... :)

Metehan'ın son gittiği Honda servisi dana kesmiş,"kurtulmalık adağı" varmış :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kapışıyok mu ?.... :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

Olm seni görmüşler....
Bu kadar sevinme lan.... :p

abi seni yeni tanısamda belli iyi niyetli temiz kalpli bi abimizsin.
motorun hayırlı ugurlu olsun allah daha iyilerini nasip etsin abim :)

çakçiko kaptın suzukiyi yaptın işi, hadi iyisin yine :cat: kazasız belasız binersin inşallah, seneye onunla gelirsin artık yanıma 2 tu da biz atarız:cherry:

hayırlısı olsun Metehan
uzun süre kullanılacak model, iyi seçim tebrik ederim

Hayırlı olsun dedim mi demedimmi hatırlayamadım , Hayırlı olsun tekrardan eğer söylediysem :) kazasız belasız binin İnşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar